La Universitat d’Alacant i la UNDEF continuaran la col·laboració l’any 2018

10-01-2018

Alacant. Dimecres, 10 de gener de 2018
El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí la presidenta de la UNDEF, Pepa Prats per a tractar la continuïtat del conveni marc de col·laboració que hi ha entre les dues entitats. Durant la reunió, que ha tingut lloc en el despatx rectoral, Prats ha fet lliurament de les actes de l’últim congrés dedicat a les festes de Moros i Cristians que va tenir lloc a la UA l’any 2016, dos toms en què es recull el contingut de totes les sessions.

En aquesta reunió, han estat presents també la subsecretària general, María Dolores Lozano i el catedràtic de la UA, Gabino Ponce, qui actualment és assessor cultural de l’Associació en la qual ha ocupat diversos llocs de responsabilitat, que ha explicat que una de les primeres accions conjuntes serà la celebració a Elda d’un congrés dedicat a la mitologia de la soldadesca en les festes de Moros i Cristians, que es farà a la primavera. Ponce ha informat de l’auge de les investigacions acadèmiques al voltant de les festes ja que, en l’actualitat, es troba dirigint dues tesis sobre les diferents repercussions sociològiques i antropològiques i altres dues específiques sobre les manifestacions musicals a la Comunitat Valenciana, totes aquestes de doctorands de la Universitat d’Alacant.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alacant

Comunicado de prensa CCOO: "Registro evolutivo de la afiliación a la Seguridad Social en las comarcas del Vinalopó y la Vega Baja"

Brindis navideño del alcalde de Alicante

Recorrido por algunos de los belenes de la Asociación de Belenistas de Alicante

La Policía Nacional detiene a un hombre por modificar la carrocería de un vehículo para transformarlo en un Ferrari

La Policía Nacional detiene en Alicante a una persona escasos minutos después de robar un bolso a una mujer de 70 años

En el marco de una operación contra el tráfico de drogas

El Ayuntamiento de Alicante anuncia a los ganadores de los Premios Festers 2017 en una gala en el Teatro Principal

El ICALI entrega el 0,7% del presupuesto colegial a siete asociaciones de la provincia de Alicante

La Fundación Hortensia Herrero llevará una escultura de Manolo Valdés a la Explanada de Alicante

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en