La Universitat d’Alacant i la UNDEF continuaran la col·laboració l’any 2018

10-01-2018   |  Visitas:69

Alacant. Dimecres, 10 de gener de 2018
El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí la presidenta de la UNDEF, Pepa Prats per a tractar la continuïtat del conveni marc de col·laboració que hi ha entre les dues entitats. Durant la reunió, que ha tingut lloc en el despatx rectoral, Prats ha fet lliurament de les actes de l’últim congrés dedicat a les festes de Moros i Cristians que va tenir lloc a la UA l’any 2016, dos toms en què es recull el contingut de totes les sessions.

En aquesta reunió, han estat presents també la subsecretària general, María Dolores Lozano i el catedràtic de la UA, Gabino Ponce, qui actualment és assessor cultural de l’Associació en la qual ha ocupat diversos llocs de responsabilitat, que ha explicat que una de les primeres accions conjuntes serà la celebració a Elda d’un congrés dedicat a la mitologia de la soldadesca en les festes de Moros i Cristians, que es farà a la primavera. Ponce ha informat de l’auge de les investigacions acadèmiques al voltant de les festes ja que, en l’actualitat, es troba dirigint dues tesis sobre les diferents repercussions sociològiques i antropològiques i altres dues específiques sobre les manifestacions musicals a la Comunitat Valenciana, totes aquestes de doctorands de la Universitat d’Alacant.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alacant

Nuria Gago Roca gana el Premio Azorín de Novela 2018 con 'Quiéreme siempre'

El proyecto expositivo de moda Artenblanc en la Lonja del Pescado de Alicante

Video de la VIII Kedada Alicante

Detienen en Abanilla a los tres integrantes de un grupo delictivo juvenil dedicado a cometer robos con fuerza

La ONCE reparte 95.000.- euros entre Monóvar y Alicante

Conocemos más de cerca la partida rural del Moralet en Alicante

Los Premios Vinos Alicante DOP distinguen valores propios en la hostelería provincial

Nueva acción del proyecto "ver para crecer" en Alicante

Exposervi: Maquinaria de hostelería de ocasión; nueva y segunda mano

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en