10 excursions voltant d'Alcoi

05-02-2018   |  Visitas:54

Aquest matí ha tingut lloc una roda de premsa a l'ajuntament, us adjuntem un breu text resumint la informació, tot i que al vídeo teniu la roda de premsa íntegra perquè pugueu redactar la notícia:


Per sisé any tindran lloc les '10 excursions voltant d'Alcoi', amb les quals donar a conéixer el patrimoni històric i arqueològic de la ciutat. Les 10 rutes s’han organitzat per a l'últim diumenge de cada mes entre febrer i novembre, i estan organitzades a tres bandes entre el CAEHA, el Museu Arqueològic Municipal i l'Ajuntament d'Alcoi.

El president del CAEHA, Pedro Juan Parra, destaca en roda de premsa que entre les novetats per a aquest any es troba la ruta "Escenaris de la crònica negra d'Alcoi (1900-1936)", i una xerrada sobre botànica funerària en l’excursió del cementeri municipal d’Alcoi.

D’altra banda, el director del Museu Arqueològic, Josep Maria Segura, recorda que totes les rutes són completament gratuïtes i que únicament cal inscripció prèvia per a la visita teatralitzada del poblat ibèric del Puig, ja que s’ha de reservar un autocar. En aquest cas s’ha de trucar al telèfon del museu: 96 553 71 44.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, anticipa un major nombre d’edicions d’aquestes excursions d’acord a la «bona acollida que han tingut altres anys». També recorda la primera de les rutes que tindrà lloc, el pròxim 25 de febrer, amb la visita al jaciment medieval del Castellar.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en