11 Comunitats de veïns gaudiran de les primeres ajudes del pla arru

01-03-2018   |  Visitas:68

LA CONCESSIÓ, XIFRADA EN 262.283 €, S’HA APROVAT EN JUNTA DE GOVERN
Demà s’aprovarà en junta de govern la concessió d’un total de 262.283,79 € a les primeres 11 comunitats de veïns de la ciutat que ja disposen de qualificació definitiva dins del Pla de Regeneració Urbana (ARRU). De fet, Alcoi és una de les primeres ciutats de la Comunitat Valenciana en concedir aquestes ajudes, tal com ha confirmat el regidor de Territori i Ciutat Intel•ligent, Manolo Gomicia. S’espera que l’ajut arribe en les pròximes setmanes a d’altres sis comunitats que ja han presentat la documentació requerida i soles estan a l’espera de qualificació definitiva.
Les 52 comunitats de veïns adherides al pla es troben repartides entre els barris del Centre, Santa Rosa i l’Eixample. A data d’1 de febrer, el 64% d’aquestes comunitats han vist finalitzades les seues obres; al 26% les obres es troben en execució; i al 10% restant encara no s’han iniciat. No obstant això, segons les previsions del departament d’urbanisme, el percentatge d’obres finalitzades podria ascendir al 78% a finals del pròxim mes, amb 39 comunitats reformades.
La subvenció d’aquest pla contempla fons de caràcter estatal, autonòmic i local, i és el primer d’aquest tipus en sufragar el 55% de les millores als elements comuns d’una comunitat de veïns. Açò contempla obres de recuperació als elements estructurals de l’edifici, accessibilitat, adequació dels elements comuns i habitabilitat dels habitatges.
Recordem que els propietaris poden presentar tota la documentació requerida fins a l’1 de maig, termini que es va ampliar mesos enrere per tal de facilitar l’adhesió al pla.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en