12 Noves sancions per incompliment de les ordenances d'higiene ubana i tinença d'animals

06-02-2018

DUES PERSONES HAN ESTAT SANCIONADES PER PIXAR AL CARRER I LES ALTRES 10 PER TEMES RELACIONATS AMB LA TINENÇA D’ANIMALS
En la Junta de Govern celebrada el passat divendres es van resoldre 8 expedients amb 12 sancions per incomplir l'ordenança d'higiene urbana o la de Tinença d'Animals en l'entorn urbà. Del total de 12 sancions, 3 van ser lleus, 5 greus i 4 molt greus. El nombre de sancions és superior al d'expedients perquè en alguns expedients s'han comés més d'una infracció.
Pel que fa a l'ordenança d'higiene Urbana, s'ha resolt l'expedient amb el resultat de sanció per a 2 persones que han incomplit el seu apartat 12.6. que indica que «Es prohibeix escopir i fer aigües majors o menors en les vies i espais públics i privats que no estiguen habilitats per a tal fi».
També s'ha sancionat a una persona per dur un gos solt per la via pública, en aquesta ocasió per un parc de la ciutat. Com el gos no era potencialment perillós, l'incompliment es considera lleu, tal com indica l'ordenança.
Respecte a les sancions greus han estat per ometre la inscripció al registre d'animals potencialment perillosos, no identificar els animals segons la normativa vigent, és a dir, amb el corresponent xip, i negar-se a seguir els requeriments de les autoritats competents. Les altres sancions greus han sigut per estar amb un gos potencialment perillós en un lloc públic sense morrió o amb el gos solt.
Les sancions molt greus han estat en quatre casos per tindre gossos potencialment perillosos sense llicència (algun d'aquest cas se li suma sancions greus). D’altra banda, cal destacar també que la Junta de Govern va concedir 6 noves llicències per a tindre gossos potencialment perillosos.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en