Alcoi multiplica per 4 les llicències d'obres per a la construcció de vivendes

07-11-2017   |  Visitas:139

L'Ajuntament d'Alcoi ha concedit en aquesta legislatura llicències per construir 55 habitatges nous a la ciutat, una xifra que s'espera que augmente perquè ja hi ha publicitat de noves promocions. Les dades són positives comparades amb els darrers anys, i suposa quatre vegades més que el període entre 2013 a 2015, on es van concedir llicències d'obra nova per a un total de 14 habitatges.

El regidor de territori i ciutat intel·ligent, Manolo Gomicia, destaca «aquestes xifres demostren que la ciutat està millor i que el sector de la construcció de nova obra s'està recuperant, i les empreses de construcció tornen a veure mercat. Un fet que es complementa amb tots els seus esforços que el Govern també ha posat als últims dos anys en la rehabilitació d'edificis».

Pel que fa a l'obra nova, el 2016 es van concedir llicències per construir 40 habitatges. En el que portem d'any, se n'han concedit 15, totes elles per habitatges d'una sola vivenda, destacant la promoció de 9 unifamiliars apariats al solar sense construir existent al carrer Caseta Mascarelles,48. Aquest carrer és el que va des de la part inferior de l'Institut Andreu Sempere i el col·legi Tomàs Llàcer, fins al col·legi La Salle. A més, noves promocions s'anuncien ja als clients en altres punts de la ciutat encara que la llicència d'obra no ha estat atorgada. Pel que fa als anys anteriors, en 2015 es va concedir llicència per 5 habitatges nous, per 3 en 2014 i per 6 en 2013.

A banda de la construcció de nova vivenda, que com veiem és superior durant aquesta legislatura, també hem de destacar l'ARRU. Un programa que l'anterior Govern de la Generalitat va minyonejar i que ha sigut tot un èxit a la ciutat amb prop de 400 habitatges subvencionats i una inversió global propera als 6 milions d’euros. L'ARRU també ha propiciat la recuperació de treball al sector de la construcció, un sector que va patir molt la crisi econòmica.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

Los servicios de Emergencias de la Generalitat se acercan al ciudadano en Alcoy. Ximo Puig ha asistido a esta Jornada

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en