Als Països Baixos ja coneixen les festes de Moros i Cristians d'Alcoi

12-03-2018

UNA PUBLICACIÓ SETMANAL NEERLANDESA HA DEDICAT UN REPORTATGE A LA FESTIVITAT EN HONOR A SANT JORDI
Si fa uns dies coneixíem que la premsa alemanya s’havia fet ressò del Cementeri Municipal d’Alcoi, ara és la premsa dels Països Baixos la qual ha reservat un espai per a les festes de Moros i Cristians de la nostra ciutat. El text, un reportatge de quatre pàgines, va ser publicat el passat 24 de febrer pel periòdic De Volkskrant a través del seu suplement setmanal.
L’autor del text, el periodista Gerard Jacobs, va participar en el fam trip amb el qual l’any passat diferents membres de la premsa internacional pogueren gaudir de la festivitat en honor a Sant Jordi.
Aquesta iniciativa de premsa fou finançada per la Diputació d’Alacant a través del Patronat de Turisme Costa Blanca, i per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi. En les tasques d’organització també col•laboraren l’oficina de Conselleria de Turisme en la Haya, Turespaña i l’ambaixada d’Espanya.
L’edil de Turisme, Lorena Zamorano, afirma que «aquestes acciones, incloses en el pla de marketing i accions promocionals de la regidoria, són fonamentals per tal de posicionar Alcoi com a destinació dels països emissors, i servir com un reclam turístic que genere noves visites a la ciutat». Assenyala també la regidora que «el mercat dels Països Baixos ha experimentat un enorme creixement en Alcoi, posicionant-se com el tercer mercat emissor de turistes per darrere únicament de França i el Regne Unit».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Concerts d'exaltació de Música Festera 2018

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en