Arranquen les obres de la nova comissaria al centre d'Alcoi

09-02-2018

L’ADEQUACIÓ DE LES INSTAL•LACIONS PER A LA POLICIA NACIONAL CONSTARÀ PROP DE 50.000 EUROS
Comença l’adequació de la nova comissaria per a tràmits administratiu de la Policia Nacional, ubicada en la Placeta de les Xiques núm, 3. Aquestes actuacions tindran una duració de dos mesos aproximadament i han sigut adjudicades per un import de 49.567,97 € a l’empresa Construcciones Eladio Silvestre S.A, xifra sensiblement inferior als vora 60.000 € estipulats inicialment a la memòria de les obres.

Es preveu que amb la nova comissaria que s’ubicaran a la planta baixa de l’edifici es puguen crear diferents punts de treball, una sala de reunions i un despatx de direcció, així com zones d’atenció al públic i d’espera. També es millorarà l’accessibilitat per a poder facilitar l’entrada de persones amb mobilitat reduïda al recinte.

Fora de les dependències s’instal•lara un sistema de videovigilància; a més, un membre del cos de policia farà guàrdia a l’entrada durant el dia, el qual serà substituït a partir de les 20 h per una patrulla que freqüentarà la zona a intervals de dues hores.

Paral•lelament es realitzarà, entre altres coses, l’adequació dels banys per a persones amb diversitat funcional, la instal•lació d’il•luminació LED i d’una xarxa de telecomunicacions i informàtica, la retolació de les cristalleres de la planta baixa, i la posada a punt d’un sistema antirobatori.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha volgut aclarir que «no es tracta d’un trasllat, sinó de la creació d'una segona comissaria. En aquestes segones dependències es durà a terme tant la tramitació del DNI com la del passaport i de totes les gestions administratives; fins i tot, s'estan estudiant nous serveis que també suposarien atraure públic comarcal. Serem doncs de les poques poblacions que sense ser gran ciutat o capital tinguen més d'una comissaria de policia nacional, demostrant l’aposta del Govern local per dinamitzar el centre de la ciutat».

D’aquesta manera en la comissaria del carrer Perú es mantindran tots els tràmits de detenció i denúncia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en