Arriba la tercera edició del Retroweekend Alcoi

06-03-2018   |  Visitas:61

Iniciativa que aquest any tindrà lloc el dissabte 24 de març a la sala Àgora. La regidora de Joventut, Maria Baca, defineix aquesta activitat com «un lloc de trobada per als amants dels videojocs retro i la cultura arcade, els quals gaudiran d'una amplia oferta d'activitats, exposicions, tornejos...». Les inscripcions per a cada torneig s’obriran el mateix a l’inici de cadascun d’aquests.

Més enllà del caràcter lúdic, la Retroweekend Alcoi també té un vessant solidari, ja que membres del grup ‘Campament Esplai’, a través de la campanya ‘videojuegos x alimentos’, recaptarà material per a les seues accions. Així ho ha anunciat Nereida Grau, representant d’aquesta associació.

En nom de l’organització, Óscar Gisbert ha anunciat que, en la línia de la moda cosplay, durant la jornada estaran dos grups d’aficionats caracteritzats amb l’estètica dels Caçafantasmes i STAR WARS.

Altre dels grups col·laboradors ha estat la Peña Celtista Alcoyana, el president de la qual, Sergio Cortés, ha explicat en roda de premsa que la seua participació en la Retroweekend Alcoi s’emmarca dins del memorial Óscar Prieto que la peña realitza cada any.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en