Avance a bon ritme les obres de la rotonda del Collao

01-02-2018   |  Visitas:59

L'ARQUITECTE HA EXPLICAT LES MILLORES QUE SUPOSARÀ A MÉS DE LES DE CIRCULACIÓ
Fa mes i mig es van iniciar la construcció de la futura rotonda del Collao. L'execució de les obres està prevista al voltant dels quatre mesos i mig. S'espera així que en primavera finalitzen les actuacions que s'estan duent a terme concretament a la cruïlla dels carrers Oliver, Camí Vell de Batoi, Mestre José Ribera Montes i la Carretera de Banyeres. Una solució, llargament demandada pels veïns, per a reordenar el trànsit en aquesta entrada de la ciutat des de Banyeres en una zona d'elevada confluència i que a més de millores en la circulació, oferirà altres, tal com va explicar l’arquitecte en una visita recent.
Amb les obres es pretén ampliar l’espai per als vianants, a més de dignificar l’accés a l’estadi del Collao i donar-li una major seguretat, ja que segons van indicar, en cas d’emergència l’estadi es podria buidar ràpidament, però no és segur, ni està als protocols de seguretat tindre els aparcaments davant de les eixides. Aquest és un espai que els dies de partit podria tindre un ús d’oci.
La rotonda permetrà també captar les aigües que baixen de Batoi cap a Oliver, ja que tindrà el clavegueram suficient per fer-ho.
Cal recordar que aquesta actuació facilitarà l’accés a la part baixa de Batoi pel Camí Vell i el pont Pep Llinares, per on circularà l’autobús urbà, deixant d’anar pels túnels com ho fa en l’actualitat.
La construcció s'ha adjudicat per valor de 409.718,1 euros IVA inclòs,

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en