Candidatures seleccionades per el programa 'Activa Àgora'

06-03-2018   |  Visitas:62

Fins a un total de 10 projectes han estat seleccionats dins del programa 'Activa Ágora', iniciativa que busca fomentar l'emprenedoria a la nostra ciutat. La selecció s’ha dut a terme a partir de les 35 candidatures presentades inicialment, 23 d’elles procedents d’Alcoi. No obstant això, la convocatòria ha transcendit l’àmbit comarcal en haver-se rebut set propostes de Cocentaina, i una per cada un dels següents municipis: Muro, Agres, Onil, Xàtiva i Ibi.

Impulsada per l'Ajuntament d'Alcoi, mitjançant l'espai Àgora Coworking, i en col·laboració amb el CEEI Alcoy-Valencia, 'Activa Ágora' permetrà orientar, capacitar i tutelar els emprenedors a través d’un programa de tres mesos de duració que començarà el pròxim divendres al matí amb una primera presa de contacte entre els candidats a l’Espai Àgora.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, juntament amb un dels tècnics del CEEI Alcoy-Valencia, Jordi Tormo, ha valorat en roda de premsa els resultats de la convocatòria. Al següent vídeo teniu tota la informació.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en