Comencen les obres de recuperació del parc de Cervantes

08-03-2018   |  Visitas:56


EL PRESSUPOST ÉS DE 37.000 EUROS

L’Ajuntament d’Alcoi segueix amb el pla per millorar els parcs de la ciutat i després d’adjudicar les obres per millorar el Parc Pintor Gisbert, conegut com «El Parterre» ara és el torn del parc de Cevantes, amb unes actuacions que durà endavant Viveros La Baronía. El termini d’execució és de mes i mig.

El parc del passeig Cervantes va quedar danyat després del temporal de principis de l’any passat. Ara, gràcies a les ajudes de la Generalitat Valenciana s’adequarà.
Les actuacions consisteixen en la renovació de la prada de gespa, també es plantarà nou arbrat junt al vial central, en aquest cas les espècies seran: castanys i malus. A més es col•locarà una xicoteta zona de gespa artificial rodejant el quiosc i entre una de les zones de jocs i el passeig.

«Com ja vam anunciar la passada setmana farem millores a parcs i jardins de la nostra ciutat, on adequarem zones de jocs infantils, prades i arbrats segons les indicacions dels tècnics municipals, en aquest cas parlem de Cervantes, una zona que va patir de valent el temporal del passat any i que ara, gràcies a la Generalitat podem reparar els danys», ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en