COMPROMÍS ALCOI : «Mans a la feina amb el Consell de Cultura Sr. Regidor»

25-08-2017   |  Visitas:330

Després de les declaracions creuades entre el Regidor de Cultura i el grup Guanyar, des de Compromís es considera que aquests debats estèrils avorreixen la ciutadania i generen desafecció. La regidora de Compromís matitza: «Cada grup treballa amb els mitjans de què disposa però és feina del Govern governar».

El Consell de Cultura pot ser una bona eina per dinamitzar un sector que en Alcoi és potent i divers però que potser necessita un fòrum unitari de debat i coordinació, un lloc on es puguen decidir noves estratègies i revisar la trajectòria seguida per aprendre’n. Un consell format per experts del sector, polítics i públic. O siga, tot un encert si es treballa de valent, perquè una volta creat caldrà també arromangar-se.

Des de Compromís oferim el nostre suport per a tirar endavant la iniciativa i es rebugen les ganes de polèmica que poden fer espantar als futurs integrants d’eixe Consell. Aquest ha de ser autònom, àgil i versàtil i no convertir-se en una institució més, en un organisme més, burocratitzat i anquilosat. Climent conclou: «Posem-nos mans a la feina sr. Regidor, que encara en queda molta (no només és crear-lo) en eixe ambient ens hi trobarà sempre»

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç

EL AMOR BRUJO: ADDA Simfònica + Ginesa Ortega + David Romero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en