COMPROMÍS ALCOI : «Mans a la feina amb el Consell de Cultura Sr. Regidor»

25-08-2017   |  Visitas:259

Després de les declaracions creuades entre el Regidor de Cultura i el grup Guanyar, des de Compromís es considera que aquests debats estèrils avorreixen la ciutadania i generen desafecció. La regidora de Compromís matitza: «Cada grup treballa amb els mitjans de què disposa però és feina del Govern governar».

El Consell de Cultura pot ser una bona eina per dinamitzar un sector que en Alcoi és potent i divers però que potser necessita un fòrum unitari de debat i coordinació, un lloc on es puguen decidir noves estratègies i revisar la trajectòria seguida per aprendre’n. Un consell format per experts del sector, polítics i públic. O siga, tot un encert si es treballa de valent, perquè una volta creat caldrà també arromangar-se.

Des de Compromís oferim el nostre suport per a tirar endavant la iniciativa i es rebugen les ganes de polèmica que poden fer espantar als futurs integrants d’eixe Consell. Aquest ha de ser autònom, àgil i versàtil i no convertir-se en una institució més, en un organisme més, burocratitzat i anquilosat. Climent conclou: «Posem-nos mans a la feina sr. Regidor, que encara en queda molta (no només és crear-lo) en eixe ambient ens hi trobarà sempre»

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

L’associació Comarcal “SOMRIURES” visita la “Fundació LUKAS”

El CD Alcoyano anticipa su 90 aniversario con un libro conmemorativo

Alcoi commemora el dia del Voluntariat a la plaça de Dins.

Descobreix Alcoi, de la mà de Tirisiti

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ens presenta les accions que des de la Tourist Info s'han dut a terme de cara a la imminent arribada del Nadal

Ivorra: «Si ja tenen l'estudi, que el govern convoque la mesa del centre hui millor que demà»

L´Autobús urbà serà gratuït els dissabtes d´allò que resta de desembre

La Diputación de Alicante finaliza las obras de reurbanización de las calles de la pedanía Benamer de Muro de Alcoy

Es tramiten 25 expedients per orinar al carrer

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en