COMPROMÍS ALCOI: "Climent: "Els recursos contra Alcoinnova, una cortina de fum dels socialistes!""

03-01-2018

Anna Climent regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha declarat davant el rebuig del TSJ del recurs de l’Ajuntament referent a Alcoinnova «des de Compromís ja vam advertir al govern de Toni Francés en la passada legislatura que la gestió judicial que estava fent-se del tema no era l’adequada, i el temps ens ha donat la raó, l’estratègia dels recursos presentats no tenia cap futur»

Compromís va denunciar al plenari que l’única via que podia funcionar era exigir que les màquines no entraren. Perquè, la llei que suposadament vulnerava la independència municipal no ha estat recorreguda ni interpel·lada als recursos de l’Ajuntament. Hi ha altres denúncies fetes sobre irregularitats en el projecte que encara estan pendents de resoldre, i eixes, si què s’incideix sobre el perjudici ambiental. El fons de la qüestió sempre ha sigut i és el medi ambient i eixa és la línia per la què no va apostar el PSOE en el seu moment.

Segons Climent «Pensem que el govern de Toni Francés ha estat malbaratant els diners dels alcoians en vies judicials que sabia que no arribarien a cap lloc amb una intencionalitat clara».

La regidora finalitza «Compromís es manté en la seua postura, Alcoinnova és un projecte important per a la ciutat i per a la comarca però la ubicació escollida atempta contra el medi ambient i per tant no és la correcta.»

Anna Climent
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Es presenta el llibre «Tiempo de sombras: la represión en Alcoi desde la Guerra Civil a los años 70»

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en