COMPROMÍS ALCOI: "Climent: "Els recursos contra Alcoinnova, una cortina de fum dels socialistes!""

03-01-2018   |  Visitas:104

Anna Climent regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha declarat davant el rebuig del TSJ del recurs de l’Ajuntament referent a Alcoinnova «des de Compromís ja vam advertir al govern de Toni Francés en la passada legislatura que la gestió judicial que estava fent-se del tema no era l’adequada, i el temps ens ha donat la raó, l’estratègia dels recursos presentats no tenia cap futur»

Compromís va denunciar al plenari que l’única via que podia funcionar era exigir que les màquines no entraren. Perquè, la llei que suposadament vulnerava la independència municipal no ha estat recorreguda ni interpel·lada als recursos de l’Ajuntament. Hi ha altres denúncies fetes sobre irregularitats en el projecte que encara estan pendents de resoldre, i eixes, si què s’incideix sobre el perjudici ambiental. El fons de la qüestió sempre ha sigut i és el medi ambient i eixa és la línia per la què no va apostar el PSOE en el seu moment.

Segons Climent «Pensem que el govern de Toni Francés ha estat malbaratant els diners dels alcoians en vies judicials que sabia que no arribarien a cap lloc amb una intencionalitat clara».

La regidora finalitza «Compromís es manté en la seua postura, Alcoinnova és un projecte important per a la ciutat i per a la comarca però la ubicació escollida atempta contra el medi ambient i per tant no és la correcta.»

Anna Climent
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

PSOE ALCOI: Amb el carril bici, el PP torna a mostrar la seua falta d´interés per la ciutat

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en