COMPROMÍS ALCOI: "Doménech: La prioritat de Compromís el benestar de les persones."

06-02-2018   |  Visitas:53

Compromís ha aconseguit que els pressupostos isquen endavant amb dues prioritats, la reactivació de l’activitat empresarial-comercial. Però el benestar de les persones està per damunt de totes les prioritats.

Els parcs són els espais de lleure de tota la comunitat, és la natura artificial que hi ha a les ciutats i que permeten que els nens juguen, la gent major faça conversa i la resta de població en gaudisca. Un correcte funcionament d’aquestes infraestructures és vital per a l’harmonia.

Per això Compromís ha proposat que en el pressupost es reforcen dos punts de la ciutat que considerem que estan infradotats. Un són els descampats de baix de l’Horta Major que a dia de hui, i fins que no es faça el boulevard estaran en un limb. Sense perdre de vista eixe horitzó, Compromís demana que es faça un parc amb jocs infantils que arreplegue a la gent dels tres centres educatius propers (Horta Major, Tomàs Llacer i Andreu Sempere) més tota la gent que viu en aquesta part alta de la ciutat a la què el Romeral els queda un poc lluny.

Una altra zona de l’eixample que sí que té parc és la Font de l’Horta però no n’hi ha prou amb tindre el parc, cal que estiga en condicions. Aquest espai està ara estropejat, amb fanals que no funcionen, el paviment presenta badalls, el mobiliari està vell i estropejat i hi ha nombrosos desperfectes per vandalisme.

Si volem que la nostra ciutat siga amable necessitem tindre cura de l’entorn més pròxim. I des de Compromís estem fent força per aconseguir-ho.

Ubicacións proposades per Compromís per al parc de zona Horta Major

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en