COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra denuncia la falta d’interés del Govern de Toni Francés pel col·lectiu d'aturats de llarga duració"

09-12-2016   |  Visitas:373El portaveu de Compromís en Alcoi Màrius Ivorra, ha manifestat la seua sorpresa en veure que finalment el govern del Sr. Toni Francés ha deixat escapar unes subvencions del Servef per als aturats de llarga duració.
Aquestes subvencions són concedides als ajuntaments que ho demanen amb la finalitat de crear tallers ocupacionals en què els aturats reben una formació a diferents sectors, útils per a tornar a introduir-los al món laboral. Aquests cursos són una gran oportunitat per a trobar un futur lloc de treball, en ser formació tant teòrica com de manera pràctica. Altres municipis del nostre voltant sí que han estat interessats i ofereixen 60 places aproximadament, com són Castalla, Cocentaina, Muro, Bocairent i Ontinyent, desmentint d’aquesta forma les declaracions del regidor Gomícia que deia que cap municipi de la comarca havia aconseguit els cursets.

«Per contra -comenta Ivorra- aquesta setmana hem assistit a la presentació del pla de reindustrialització del nostre territori per part del Conseller d’Economia Sostenible Rafa Climent, pla que pretén invertir en aquells polígons industrials menys afavorits per a fer-los més eficients. Este pla incideix directament en la reducció de l'atur a la zona, no sols per l'execució de les obres projectades, també per la millora de la competitivitat de les empreses instal·lades als polígons».

És per tot açò que Ivorra conclou «denunciem la falta d’interés del Govern de la ciutat pel col·lectiu d'aturats de llarga duració, ja que Alcoi ha perdut aquestes subvencions per no presentar els tràmits en temps i forma per a accedir a estos plans i subvencions, cal recordar que la ciutat compta amb vora 3,400 persones a aquesta situació. Esperem per a les pròximes convocatòries, que el govern municipal haja fet els deures i puga complir les exigències per a poder comptar en els cursos».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Ban dels tres Reis d´Orient

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en