COMPROMÍS ALCOI: "Ivorra denuncia la falta d’interés del Govern de Toni Francés pel col·lectiu d'aturats de llarga duració"

09-12-2016   |  Visitas:302El portaveu de Compromís en Alcoi Màrius Ivorra, ha manifestat la seua sorpresa en veure que finalment el govern del Sr. Toni Francés ha deixat escapar unes subvencions del Servef per als aturats de llarga duració.
Aquestes subvencions són concedides als ajuntaments que ho demanen amb la finalitat de crear tallers ocupacionals en què els aturats reben una formació a diferents sectors, útils per a tornar a introduir-los al món laboral. Aquests cursos són una gran oportunitat per a trobar un futur lloc de treball, en ser formació tant teòrica com de manera pràctica. Altres municipis del nostre voltant sí que han estat interessats i ofereixen 60 places aproximadament, com són Castalla, Cocentaina, Muro, Bocairent i Ontinyent, desmentint d’aquesta forma les declaracions del regidor Gomícia que deia que cap municipi de la comarca havia aconseguit els cursets.

«Per contra -comenta Ivorra- aquesta setmana hem assistit a la presentació del pla de reindustrialització del nostre territori per part del Conseller d’Economia Sostenible Rafa Climent, pla que pretén invertir en aquells polígons industrials menys afavorits per a fer-los més eficients. Este pla incideix directament en la reducció de l'atur a la zona, no sols per l'execució de les obres projectades, també per la millora de la competitivitat de les empreses instal·lades als polígons».

És per tot açò que Ivorra conclou «denunciem la falta d’interés del Govern de la ciutat pel col·lectiu d'aturats de llarga duració, ja que Alcoi ha perdut aquestes subvencions per no presentar els tràmits en temps i forma per a accedir a estos plans i subvencions, cal recordar que la ciutat compta amb vora 3,400 persones a aquesta situació. Esperem per a les pròximes convocatòries, que el govern municipal haja fet els deures i puga complir les exigències per a poder comptar en els cursos».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

L'escenari del Teatre Calderón ha tornat a ser seu de la presentació dels principals càrrecs de les Festes de Moros i Cristians de 2018

Nota de Prensa Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior I Semana Modernista Alci

Màrius Ivorra: «Presentarem un prec per millorar senyalística de la via verda».

BIVIA dóna accés a la col·lecció de litografies del segle XIX, del taller de Pascual Abad

L'Ajuntament licita projectes per valor de més d'un milió d'euros per a millorar els polígons

Matí de festa a El Romeral amb ocasió del seu 25 aniversari

COALICIÓN COMPROMÍS: Ivorra: «Empresa Pública, el nou incompliment»

Capella de Ministrers ofrece en Alcoi un concierto benéfico para la ayuda a la investigación del Alzheimer

La campanya de Pressupostos Participatius 2018 obri el termini per fer propostes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en