COMPROMÍS ALCOI: "L’autobús d’Alcoi sempre amb problemes de passatgers i de treballadors."

02-01-2018La regidora Anna Climent recorda que el nou contracte del bus aprovat fa uns anys va nàixer amb deficiències que no s’han subsanat i que per a Compromís eren una condició sinequanon per a la seua aprovació. A més de la fórmula que beneficiava substanciosament a l’empresa, Compromís denunciava moltes més irregularitats en eixe moment i part dels problemes encara persisteixen:

Quan es va aprovar la nova reestructuració de línies en la què se’n perdia una, encara no estava obert el pont de Paco Aura. Climent assegura: «aleshores es van comprometre a què, una volta el pont en actiu s’analitzaria la viabilitat de les línies, en especial la que passa pel pont. I això no s’ha fet».

Però el vertader camp de batalla està en el còmput de passatgers. La regidora llança un crit d’atenció: «L’empresa sempre declara que està en pèrdues perquè té pocs viatgers i l’Ajuntament ha d’abonar la diferència per a què a la mercantil li siga rentable mantindre el servei». Però... l’empresa és l’única que sap quants viatgers pugen al bus i facilita eixa informació de manera críptica i poc fluïda (Compromís ho ha demanat en diverses comissions).

Compromís exigeix de nou, que s’instal·le un mecanisme de còmput per a què, automàticament, cada volta que puja un passatger a un autobús, a l’Ajuntament li aparega un apunt de registre on figure la data i hora, la parada on ha muntat i el tipus de bitllet. La regidora conclou: «així el consistori elaborarà les seues pròpies estadístiques, analitzarà les freqüències de cada línia, valorarà els ingressos que obté l’empresa i podrà traure conclusions i contrastar-ho amb les dades que actualment subministre TUASA».

La conflictivitat laboral torna a estar en boga, els treballadors denuncien precarietat laboral, contractacions anòmales, hores extraordinàries mal computades... i el govern no pot posar-se de perfil.
Anna Climent
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Es presenta el llibre «Tiempo de sombras: la represión en Alcoi desde la Guerra Civil a los años 70»

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en