COMPROMÍS ALCOI: "Tornarem a perdre 1,7 milions per ineficiència socialista?"

01-08-2017   |  Visitas:165

Els plaç s’acaba el 17 d’agost i no s’ens ha informat als partits de l’oposició si finalment el govern de Toni Francés ha presentat la reclamació de l’1,5% cultural al Ministeri de Foment.
El portaveu i regidor de Compromís ha instat al govern de Toni Francés que done explicacions «Porten fent anuncis als mitjans de comunicació els últims anys dient que van a reclamar l’1,5% cultural al Ministeri de Foment i la realitat és que no ens ha aplegat res, volem saber les gestions i els tràmits realitzats»
Ivorra continua: «el termini acaba el proper 17 d’agost i ens sembla que enguany tampoc rebrem res per la ineficàcia del govern socialista, deixant de rebre 1.700.000 euros»
Els requisits que estableix el Ministeri son clars i la forma de reclamar-ho molt senzilla. El projecte que ha de presentar el govern local ha de destinar-se a treballs de conservació, restauració, rehabilitació i consolidació, d'enriquiment del Patrimoni Cultural o a foment de la creativitat artística.

En cas de destinar-ho a immobles tenen que ser de titularitat pública i han d’estar declarats Bé d'Interès Cultural o tinguen iniciat l'expedient de declaració.
Per sol·licitar-ho és necessari remetre al Ministeri un ofici de sol·licitud, que haurà d'anar acompanyat de la documentació acreditativa del compliment dels requisits corresponents, així com de l'informe favorable de la Comissió de Patrimoni corresponent.
Finalitza Ivorra demanant: «Si novament perdem la possibilitat de rebre els 1.700.000 d’euros demanarem responsabilitats al govern de Toni Francés per la falta de diligència en la gestió municipal»

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Nota de Prensa Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior I Semana Modernista Alci

Màrius Ivorra: «Presentarem un prec per millorar senyalística de la via verda».

BIVIA dóna accés a la col·lecció de litografies del segle XIX, del taller de Pascual Abad

L'Ajuntament licita projectes per valor de més d'un milió d'euros per a millorar els polígons

Matí de festa a El Romeral amb ocasió del seu 25 aniversari

Capella de Ministrers ofrece en Alcoi un concierto benéfico para la ayuda a la investigación del Alzheimer

COALICIÓN COMPROMÍS: Ivorra: «Empresa Pública, el nou incompliment»

Ivorra: «Demanarem la revisió del transport especial per als estudiants»

La campanya de Pressupostos Participatius 2018 obri el termini per fer propostes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en