COMPROMÍS ALCOI: Begonya Domenech: «la falta manteniment al centre social de la zona alta, provoca queixes del veïnat».

09-01-2018   |  Visitas:91

La regidora de Compromís Alcoi ha declarat «hem rebut queixes per part dels usuaris del centre social Zona Alta i de les instal·lacions esportives del complex que està ubicat en carrer La sardina, núm. 13 referides a la falta de conservació que pateix l'edifici i voltants. Sembla que no hi ha cap tipus de manteniment per part de l'Ajuntament d’Alcoi»
Segons la regidora: «en una simple ullada a l'edifici, podem trobar unes instal·lacions completament abandonades, amb evident falta de neteja de les pistes esportives, façanes amb part de l'aplacat de pedra desaparegut i amb perill de despreniments, amb la possibilitat de provocar un accident en una zona prou freqüentada.» i continua explicant: «A les pistes i patis de jocs, s'hi troben unes tanques utilitzades per a les obres, abandonades i en mal estat, que poden causar igualment un accident.»
Des de Compromís Alcoi, exigim més interés per part del govern del Sr. Francés, perquè aquestes instal·lacions emprades per gran quantitat d’usuaris no siguen un perill per als nostres ciutadans, ja que aquest és complex polivalent on trobem, instal·lacions esportives, consultoris mèdics, pàrquing... al que s'apleguen persones de diferents edats i inquietuds.
Demanem al govern que prenga més interés pel manteniment de la ciutat i que es pose mans a l’obra en arreglar tots aquests desperfectes, retirar les tanques, reparar les plaques de pedra de les façanes, i així evitar possibles accidents.Begonya Domènech
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

PSOE ALCOI: Amb el carril bici, el PP torna a mostrar la seua falta d´interés per la ciutat

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en