Compromís Alcoi: "Ivorra: «Francés no s’adorma!»"

14-06-2017   |  Visitas:239

L'anunci ahir pel Conseller Rafa Climent de la concessió a la nostra ciutat de més de 2 milions d’euros per part del IVACE, va ser motiu de gran satisfacció per al portaveu i regidor Màrius Ivorra, que va comentar « Des que es van publicar les subvencions hem estat mes enrere mes, exigint i preocupant-nos que el govern de Toni Francés no deixara passar l’oportunitat de beneficiar-se d’unes ajudes que en la nostra formació considerem necessàries per al bon funcionament dels polígons a la nostra ciutat».

Ivorra continua «Tots veiem les deficiències i l’estat en què es troben les diferents zones industrials de la nostra ciutat, que per desgràcia duen més de 20 anys en un estat de semi abandó per part de les anteriors administracions valencianes i també per les locals, així que estes ajudes van encaminades a modernitzar-los i per tant poder crear uns espais preparats per a atendre a les empreses actuals, però també han de ser un focus d'atracció per a nous inversors»

Les ajudes demandades s'invertiran principalment a dotar d'infraestructures, tecnologia en comunicacions i eficiència energètica als polígons de la ciutat. Aquestes ajudes, que es traduiran en obres i millores tecnològiques, s'aplicaran de manera immediata i es materialitzaran en projectes reals abans que finalitze l'any natural. Sobre este tema Ivorra puntualitza «a més a més estes obres seran una font d’ocupació i de negoci per a les empreses a la nostra ciutat»

Segons el regidor «Ara la pilota esta en la teulada de Toni Francés, ja que les obres tindran que estar finalitzades abans de desembre, així que hi ha molta faena per fer, per la qual cosa nosaltres reiterem la nostra disposició a treballar junt al govern d’Alcoi per a no perdre estes subvencions. Si no es compleixen els terminis la Conselleria no ens farà la transferència».

Des de Compromís, tant en Alcoi, com a la Generalitat, apostem fermament per l’industria i estem treballant per fer del nostre territori una terra en la qual les empreses tinguen una estabilitat i seguretat per a poder implantar-se i créixer i no depenen dels desigs dels governants de torn, sols del marc legal.

Des de la Conselleria de Climent en poc més de dues setmanes han invertit en Alcoi quasi 5 milions d’euros.

Senyor Francés comence a treballar per millorar els polígons, no s’adorma.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Nota de Prensa Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior I Semana Modernista Alci

BIVIA dóna accés a la col·lecció de litografies del segle XIX, del taller de Pascual Abad

Màrius Ivorra: «Presentarem un prec per millorar senyalística de la via verda».

L'Ajuntament licita projectes per valor de més d'un milió d'euros per a millorar els polígons

Matí de festa a El Romeral amb ocasió del seu 25 aniversari

Un incendo obliga al corte de dos carriles en la A-7 en Alcoy

Ivorra: «Demanarem la revisió del transport especial per als estudiants»

Una important productora russa de cinema visita Alcoi

La campanya de Pressupostos Participatius 2018 obri el termini per fer propostes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en