COMPROMIS PER ALCOI: El Conseller Rafa Climent rep a Màrius Ivorra portaveu de Compromís a Alcoi

16-11-2016   |  Visitas:249


Reunió de treball per conéixer de primera mà propostes i projectes de toc local i comarcal per a aquesta zona industrial del País Valencià. El Conseller Climent es va comprometre a estudiar, de la mà del consistori, totes aquestes propostes

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha rebut el regidor i portaveu de Compromís a Alcoi, Màrius Ivorra i nou regidor des de fa poques setmanes, per conéixer de primera mà propostes i projectes de toc local i comarcal per a aquesta zona industrial del País Valencià.
Ivorra, ha presentat una sèrie d’iniciatives destinades a recuperar per a Alcoi i comarca la coneguda com “l’illa de Rodes”, una àrea industrial urbana en desús que es pretén habilitar com parc tecnològic.

El projecte, és albergar en el futur un possible institut tecnològic de la Cosmètica. El sector compta a Alcoi de diverses empreses de la talla de Germaine de Capuccini, Korott, Nirvel, Leim o Laboratorio español de investigación cosmetetològica, entre d’altres.
El Conseller Climent es va comprometre a estudiar, de la mà del consistori, totes aquestes propostes. També ha encomanat l’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) un estudi sobre la idioneidad de la proposta de l’Institut de la Cosmètica.
Ivorra aprofità per a interessar-se pel pla pilot d’industrialització de les Comarques Centrals per a la modernització dels polígons de 10 localitats. També ha tractat assumptes relacionats amb el sector Comerç i el SERVEF.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

COMPROMÍS ALCOI: Conselleria destina més de 100.000 € en ajudes a la concertada en Alcoi

Compromís Alcoi : Convidem al govern a pensar en propostes posteriors al «Avalem joves +»

COMPROMÍS ALCOI: "Tornarem a perdre 1,7 milions per ineficiència socialista?"

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en