Concerts d'exaltació de Música Festera 2018

01-03-2018   |  Visitas:88

Aquest any, per primera vegada, totes les bandes alcoianes faran els concerts d'Exaltació de la Música Festera al Teatre Calderón, tal com destaca el regidor de Festes i Cultura, Raül Llopis, qui també va ressaltar la foto que il·lustra la portada, obra de J. Crespo Colomer, realitzada l'any 1969 i que apareix a la Revista de Festes de Sant Jordi de l'any posterior.
Com és habitual l'ordre dels concerts el marca l'antiguitat de les bandes, començant per la més jove i acabant per la més antiga.
L'Agrupació Musical Serpis farà el seu concert el diumenge, 4 de març, a les 19.00 h, i el programa l'explica el seu president, Luis Castelló.
Alfonso Yépez «Chipi», president de la Unió Musical des de fa pocs dies, parla sobre el concert de la seua formació que serà el diumenge, 11 de març, a les 11.45 h.
Per aquests dos concerts les entrades ja estan disponibles en www.ticketalcoi.com i taquilla.
El tercer dels concerts l'oferirà la Societat Musical Nova d'Alcoi el diumenge, 18 de març, a les 11.45 h, informa de tots els detalls, el seu president José Antonio Llinares. La recollida d'invitacions dels socis de l'entitat a la taquilla serà del 7 a l'11 de març. La venda general a www.ticketalcoi.com i taquilla serà a partir del 12 de març
Tancarà els concerts la Corporació Musical Primitiva, com sempre el Diumenge de Rams, és a dir, el 25 de març, a les 11.45 h. Àngel Lluís Ferrando, director de la banda, indica quines peces tocaran en aquesta ocasió. La recollida d'invitacions per als socis serà fins al dia 2 i el públic general podrà aconseguir les seues invitacions a partir del dia 3 de març.
L'horari de taquilla és de dilluns a divendres, d'11.30 a 13.30 h, dijous, divendres i dissabte, de 18 a 20 h i el dia del concert, una hora abans.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en