Curso de formaciˇ per a docents educar davant de la pŔrdua

27-02-2018   |  Visitas:73

L'ajuntament d'Alcoi estÓ duent endavant un curs de formaciˇ per a docents per educar davant la pŔrdua. Aquesta iniciativa, naix com a demanda dels centres escolares d'Alcoi i va ser arreplegada i atesa per la Regidoria d'Educaciˇ.
Durant aquest curs s'aprofundirÓ en el fet de com gestionar les pŔrdues des del centre educatiu, proporcionant eines per a poder treballar amb ells i amb la famÝlia les pŔrdues, per a manejar el dolor i el patiment obertament i que no genere tanta ansietat.

La formaciˇ integral del professorat pel que fa al dol Ús essencial, ja que sempre hi ha alumnes que estan passant per aquest procÚs, a causa de pŔrdues diverses (fÝsiques i subjectives), i ja que la mort Ús un fenomen que forma part de la vida, els xiquets i adolescents necessiten una educaciˇ prŔvia per a prevenir el dol complicat.

La docent Ús Ana Maria Moltˇ Soler, Psic˛loga, postgrau en acompanyament en pŔrdues. IPIR. Universitat de Barcelona, Certificat Internacional en TerÓpia Integrativa Relacional (CIIP) per la IIPA Europshy i psic˛loga de l'Asociaciˇ Espanyola Contra el CÓncer (AECC) d'Alcoi.

En un principi s'havia pensat fer en dos grups, el primer d'infantil i primer i segon cicle de PrimÓria, i l'altre del tercer cicle de PrimÓria i SecundÓria. Ha tingut molt bona acollida, amb 65 inscrits per al primer grup, motiu pel qual s'han preparat dues edicions en dates diferents.

El curs es fa a l'└gora, els dimecres de 17,30 a 20,30 hores.
ĽGrup Infantil I PrimÓria Primer i Segon Cicle: 21, 28 de febrer i 7 de marš de 2018, i 12,21 i 26 de marš
ĽGrup Tercer Cicle de PrimÓria i SecundÓria: 11, 18 d'abril i 2 de maig de 2018.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valenciÓ arribarÓ a mÚs de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

SĺADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER M╔S DE 50.000 EUROS

Actualitat amb PÓgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb PÓgina 66 del 16 de febrer

Begonya DomŔnech: źCarril bici sÝ per˛ ben fet╗

La m˙sica es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9¬ desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en