Del 26 al 28 d'aquest mes torna a Alcoi el ‘Winter Black Swing Festival’

18-01-2018   |  Visitas:73


Del 26 al 28 d'aquest mes torna a Alcoi el ‘Winter Black Swing Festival’, esdeveniment que està consolidant-se com un dels festivals de jazz i swing més importants de tot el territori valencià. L'associació Little Black Alcoi, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi, porta doncs a la nostra ciutat actuacions musicals i classes de ball a càrrec d'alguns dels professors de lindy hop amb major projecció internacional.

Malgrat que el registre per a totes les activitats del festival es troba pràcticament tancat, el públic en general podrà contemplar els hoppers en plena acció, el divendres 26 a les 20.30 en la Plaça de Dins, i podrà acudir també el mateix dia a la projecció d'un curt al Centre Cultural Mario Silvestre.

S'espera que al voltant de 450 persones envaesquen Alcoi amb estètica dels anys 30 i sobretot amb ganes de passar-ho bé.

La regidora María Baca ha presentat en roda de premsa l'esdeveniment acompanyada d'alguns membres de l'organització: Hermes Vélez, Víctor López, Isabel Gregori i Pilar Molina.

Trobareu tota la informació del festival al següent vídeo i al següent enllaç: https://winterblackswingfestival.com/

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en