Demà es reprendrà l'activitat al conservatori municipal

10-02-2018

S’HA REPARAT UNA AVARIA AL SISTEMA DE CALEFACCIÓ QUE HA MOTIVAT LA SUSPENSIÓ DE LES CLASSES DES DEL PASSAT DIMECRES
A partir de demà dissabte es reprendran les classes al Conservatori Municipal de Música i Dansa Joan Cantó, tot després que uns problemes en el sistema de calefacció forçaren el tancament del centre el dimecres passat. Encara que la calefacció ja està reparada, s’ha decidit postergar la reobertura momentàniament per tal que el centre recupere la temperatura òptima abans de permetre els alumnes accedir a les instal•lacions.
Més enllà de superar l’avaria, s’ha millorat l’eficiència de la calefacció així com la seua facilitat de reparació i futur manteniment, de manera que no afecte l’activitat diària del centre.
Recordem que la incidència es va produir el passat dimarts dia 30 a les 18.30 h, en perforar-se el tram d’una canonada de ferro del sistema de calefacció. La perforació va originar una fuga d’aigua i, en última instància, la caldera va deixar de funcionar. L’endemà els serveis tècnics municipals, en companyia de l’empresa de manteniment, va inspeccionar la sala de calderes de l’edifici per tal de localitzar l’avaria i reparar-la com més prompte millor. Durant la resta de la setmana es va elaborar el pressupost i es va decidir escometre les operacions necessàries. El dilluns 5 de març van començar finalment les reparacions, unes actuacions que han tingut un cost aproximat de 5.000 €.
El regidor d’Educació, Alberto Belda, ha volgut agrair la tasca dels serveis tècnics municipals, després que hagen actuat amb la «celeritat necessària». Belda també s’ha volgut disculpar davant dels usuaris del centre per les molèsties; no obstant això, reconeix que es tracta d’imprevistos «difícilment evitables», i que el més important és «actuar de manera eficaç» davant d’aquests.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en