El Carnestoltes escolar ompli de color i diversió els carrers d’Alcoi

11-02-2018

Els col•legis d’Alcoi han eixit al carrer per a celebrar el Carnestoltes escolar al llarg del matí i primera hora de la vesprada del divendres.
En aquests vídeos es poden veure que han fet amb la seua imaginació els alumnes de La Salle, Esclaves, Horta Major-Tomás Llácer, Santa Ana, El Romeral i Carmelites.
Molta diversió, molt colorit i molt originalitat són les bases de cadascun d’aquests Carnestoltes on els més menut han sigut els gran protagonistes. Ací anem a veure un a un les temàtiques de cada centre escolar.
El col•legi La Salle s'han transformat en 'LaSalleWood' per a celebrar l'entrega dels seus particulars Óscars amb motiu del Carnestoltes.
No ha faltat la catifa roja per on passat des de superherois fins a princeses per a rebre el seu reconeixement, mentre que els professors han sigut els bols de 'rosetes' o crispetes.

El col•legi Esclaves ha optat pel sèptim art com a temàtica per al seu Carnestoltes. Els seus alumnes i professors han recorregut els carrers de la Zona Nord disfressats de tot el relacionat amb el cinema.
Així s'han pogut veure elements com les clàssiques claquetes, les delicioses 'rosetes' o crispetes, o personatges mítics com Charles Chaplin, 'Charlot', han sigut algunes de les disfresses que s'han pogut veure.
El col•legi Santa Ana ha fet un Carnestoltes 'in-door', dins del mateix centre, en el pati. Allí han fet la desfilada davant la mirada dels pares, els alumnes de les diferents classes.
La disfressa de cada classe ha estat relacionada amb el projecte que estan estudiant en aquest curs. Així s'han pogut veure alumnes disfressats de fenòmens meteorològics, del cos humà o d'elements del camp com fruites, verdures o fins i tot tractors. Cada curs ha anat desfilant davant dels seus companys.

L'educació igualitària ha sigut el tema principal dels col•legis Horta Major i el CPEE Tomás Llácer, que com es tradicional, desfilen junts en el Carnestoltes.
La comitiva ha començat amb una pancarta baix el lema 'Si ens eduquem igual, serem iguals' i a partir d'ahí han anat passant alumnes, pares i professors dels dos centres disfressats de diferents oficis com bombers, cuiners, policies, pintors, cambrers, treballadors de correus....

Uns curiosos cabuts i les dolçaines i tabals han obert la desfilada pels carrers de Santa Rosa dels alumnes, pares i professors del col•legi El Romeral.
El centre ha aprofitat aquest esdeveniment per a celebrar els 25 anys de la inauguració del centre en l'actual ubicació i per això moltes disfresses han tingut el número 25 com a protagonista. No han faltat després els rockers, els emoticonos, els regals i molts més originals motius per a disfressar-se.
El col•legi Carmelites ha volgut que aquest any els seus alumnes tingueren la màxima llibertat a l'hora d'elegir la seua disfressa per al Carnestoltes del centre.
Baix el lema 'Ací sumem tots' han desfilat alumnes, pares i professors pels principals carrers del Centre, acompanyats pels sons d'una batucada. Les desfresses han sigut d'allò més variat però un cert protagonisme dels personatges de la Guerra de les Galàxies.

Alcoi, carnestoltes Escolar 09/02/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en