El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

26-01-2018   |  Visitas:72

El motiu d'aquesta celebració és el 450 aniversari del Robatori i Troballa de les Sagrades Formes. Un total de 5 milions i mitjà de cupons difondran una de les efemèrides més antigues d'Alcoi.

En la seua presentació han estat presents diferents representants de l'ONCE, encapçalats per la directora de l'entitat a Alacant, Estela Medina.

També han participat representants de l'Associació del Jesuset del Miracle. El seu president, Jorge Ponsoda, ha parlat de la presència del Jesuset en el cupó, però també del fons que acompanya la imatge, amb el Monestir del Sant Sepulcre.

Per la seua banda, l'alcalde d'Alcoi, Antonio Francés, s'ha mostrat orgullós que aquesta tradició siga imatge d'un cupó que es distribuirà per tota Espanya. El cupó ja està a la venda i repartirà 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres, entre uns altres.

Alcoi, El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle 25/01/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en