El Govern d'Espanya denega la contratació de 3 policies locals

03-01-2018   |  Visitas:81

L’AJUNTAMENT ES PRETENIA ACOLLIR A UNA DISPOSICIÓ ADDICIONAL PER TRAURE 3 PLACES D’AGENTS
L’Ajuntament va donar a conèixer fa uns dies l’oferta d’ocupació pública per a 2017, on s’explicava que hi havia 5 places per a Policia Local per taxa de reposició, de les quals 3 eren per una disposició addicional entenent que aquestes tenien cabuda dins de la llei de racionalització de l’administració que limita les contractacions als ajuntament. Finalment, subdelegació ha aplicat la interpretació més restrictiva de la llei i no ha admès la petició d’aquesta disposició pel que l’ajuntament no podrà traure aquestes tres places.
Alberto Belda, regidor de Personal, indica el següent: “ens havíem acollit a aquesta disposició, ja que la voluntat del Govern Local és atendre a les demandes que els membres de la Policia evidencien a causa de la falta d'efectius. La nostra voluntat és realitzar aquesta dotació d'efectius, però com ja hem dit més d'una vegada el Govern estatal ho impedeix, amb mesures molt restrictives que estan ofegant la capacitat de les administracions locals. En aquest cas, Subdelegació de Govern ha denegat aquestes 3 places al•legant que sent de caràcter addicional no es poden atorgar».
Belda destaca que aquesta interpretació restrictiva no ajuda a poder tindre la plantilla d’efectius que necessita una ciutat com Alcoi i afegeix: “Seria recomanable que la plataforma de la Policia Local dirigira les seues demandes també al Govern Central, entenem aquestes reivindicacions i ens pareixen lícites, sobretot, en un cos tan important pel servei públic però, si no canvien les restriccions estatal, es impossible traure les places vacants dins de la legalitat».Alcoi, Crida a Alberto Belda, Regidor de Personal, Contratació Policies, 04/01/018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

PSOE ALCOI: Amb el carril bici, el PP torna a mostrar la seua falta d´interés per la ciutat

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en