El Nadal esportiu manté el volum de participació de darreres edicions

03-01-2018   |  Visitas:63

EL REGIDOR ALBERTO BELDA DESTACA UNA MAJOR VARIETAT EN LA PROGRAMACIÓ D’ENGUANY
Des de la regidoria d’Esports s’ha organitzat un any més el Nadal Esportiu, que enguany, a banda de les habituals activitats multiesportives al Complex Esportiu Eduardo Latorre, ha comptat amb un torneig de futbol sala, mini bàsquet i un campus de Futbol. El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca que «la participació manté una xifra semblant a la d’altres anys, encara que es troba més repartida a causa de la variada programació d’enguany».
En l’activitat que s’incrementà la participació fou en la Sant Silvestre, celebrada l’Últim dia de l’any, amb 700 inscrits. El primer classificat en modalitat masculina fou Vicente Cardona, mentre que en categoria femenina fou Alejandra Gisbert. Belda destaca, no obstant això, el caràcter «lúdic» de la cursa, on la classificació «era el menys important».
La resta de la variada programació es va iniciar el 27 de desembre amb una jornada dedicada al bàsquet prebenjamí, que va tindre lloc al pavelló A del Col•legi Sant Vicent de Paúl. Més de 60 xiquets van participar en aquesta activitat.
El trofeu de Seleccions de Futbol Sala es va organitzar aquest mateix dia; sent coordinat pel Serelles FS «Unión Alcoyana» van participar equips com el Xaloc Alacant, així com altres conjunts d’Olleria, Castalla i Alcoi.
Les jornades de multiesport tingueren lloc els dies 28 i 29 al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, en les quals més de 120 xiquets pogueren participar. Els joves inscrits participaren mitjançant grups adequats a les seues edats, en esports com pàdel, bàdminton o gimnàstica. Cada activitat va comptar amb la presència de monitors i amb la col•laboració dels clubs de la ciutat.
Durant aquests dos últims dies també es va realitzar, al mateix poliesportiu, el Campus Solidari de Futbol d’hivern, coordinat per l’equip que dirigeix David Porras. Cadascun dels vora 200 participants va portar un aliment no perible per tal de ser entregat a la Creu Roja.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Ban dels tres Reis d´Orient

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en