El Turisme de Congressos porta a Alcoi prop de 70.000 persones

13-03-2018   |  Visitas:63

ES CALCULA QUE HA GENERAT UN IMPACTE ECONÒMIC DE MÉS DE 9 MILIONS D’EUROS
En el temps que portem de legislatura la ciutat ha acollit un total de 625 MICEs amb 69.809 assistents, des de 2015 fins al final de 2017. L'OMT defineix el turisme MICE (sigles en anglés dels termes: reunions, incentius, congressos i esdeveniments) com el conjunt de viatges amb motivació principal per assistir a reunions d'un mínim de 10 participants i 4 h de durada. El MICE es compon d'elements associats a l'oci (transport, allotjament, restauració) i d'uns altres de transferència de coneixement (expositors, organització, etc.).
Aquest turisme de congressos ha tingut un important impacte econòmic en la nostra ciutat, es calcula que 9.089.131,8 euros. La despesa mitjana per congressista es fa basant-se en l'Informe MICE de la Comunitat Valenciana 2015 que és de 42 €/dia, exclòs cost d'allotjament i una estada mitjana de 3,1 dies per congressista.
«Des de la regidoria hem determinat quatre àrees per a determinar les línies d'actuacions, que al mateix temps són transversals: Turisme de Congressos, Turisme Rural (inclou l'esportiu i de muntanya), Turisme Idiomàtic (Especialment els alumnes d'Intercanvi) i Turisme Familiar; en aquest cas ressaltem les bones xifres que ens ha donat el de congressos», explica la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.
«Hem de destacar la important labor que estan fent els professionals del sector per a adaptar-se al turisme del segle XXI; en els últims anys hi ha hagut molts canvis i aqueix esforç es veu recompensat amb aquestes xifres», conclou Zamorano.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Concerts d'exaltació de Música Festera 2018

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en