Els més joves proposen futurs usos per a la colònia d'aviació

28-02-2018   |  Visitas:61

LES PROPOSTES ES VAN RECOLLIR EN UN TALLER ON PARTICIPAREN ELS COMPONENTS DEL CLIA
Per fer que la població jove siga partícip en la presa de decisions que afecten la ciutat, el passat divendres 23 de febrer es va reunir el Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA) amb l’objectiu de proposar nous usos per a la Colònia d’Aviació. Més de 30 alumnes procedents de 17 centres escolars de la nostra ciutat participaren en el taller, el qual va tindre lloc al Centre Cervantes Jove.
Els responsables de l’activitat asseguren que s’utilitzà una metodologia deliberativa per facilitar que els participants expressaren les seues necessitats, reflexionaren col•lectivament i arribaren a consens. En aquesta ocasió es feren propostes per al disseny de l’espai (parcs adaptats, amb tot tipus de serveis), dels equipaments culturals (biblioteca, teatre, cinema, galeria d’art...) i esportius (canxes, rocòdrom, piscina...), però també per al tipus d’activitats que volen a la Colònia d’Aviació: jocs a la moda com el paintball en totes les seues modalitats, jocs electrònics i de taula, una tirolina, una escape room, festes temàtiques (Nadal, Carnestoltes, Halloween...), etc.
Aquest taller se suma als realitzats amb els residents de la Colònia i amb els veïns de la zona, representats per les associacions de veïns de Santa Rosa i Els Clots. Amb la informació rebuda es redactarà un informe de propostes que seran posteriorment validades per l’equip tècnic de l’Ajuntament.
L’empresa encarregada del procés participatiu agraeix «la col•laboració de totes i tots els participants, la seua disposició per arribar a un consens raonat i l’interès posat en facilitar la convivència».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en