Els polígons industrials de la ciutat veuen millorats els seus accessos

29-12-2017   |  Visitas:71


LA MESURA FORMA PART DEL PLA DE MODERNITZACIÓ IMPULSAT PER L’IVACE I L’AJUNTAMENT D’ALCOI
Una de les prioritats del programa de modernització i millora de les àrees industrials, aplicat a la ciutat d’Alcoi durant els últims mesos, ha estat la millora de l’accessibilitat als polígons. Les cinc zones industrials han vist millorats els seus accessos gràcies a la inversió conjunta realitzada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l’Ajuntament d’Alcoi, que en total ascendeix a més de 3,8 milions d’euros.
Als polígons Santiago Payà i Sant Benet s’ha realitzat el desdoblament en dos carrils del carrer Filà Andaluces, s’ha instal•lat un nou sistema d'il•luminació i s’estan disposant noves voreres en aquest mateix vial. A més s’estan ultimant els detalls de la rotonda que connecta el carrer Filà Benimerins amb el de Filà Andaluces. D’altra banda, també s’ha actuat sobre un tram del Camí la Murtera.
En La Beniata s’ha millorat part de les voreres del carrer Alacant i s’ha plantat nou arbrat d’alineació en el carrer Filà Verds.
Per a Cotes Altes s’ha repavimentat i millorat les condicions generals del carrer Filà Cordón, el considerat vial d’accés a la zona oest del polígon.
En Cotes Baixes s’ha millorat la rotonda d’accés al polígon (pel carrer C), instal•lant un rètol identificatiu amb el nom d’aquesta àrea industrial. També s’ha urbanitzat la prolongació de l’Avinguda Hispanitat, la qual connectarà amb la part superior de la zona verda una vegada aquesta última haja estat finalitzada.
Quant al polígon del Castellar s’ha treballat fonamentalment sobre la zona d’estacionament adjacent a la nau industrial que es troba al centre del polígon.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Ban dels tres Reis d´Orient

Tota la actulitat de l´Alcoià amb Pàgina 66

L' Ajuntament avança la campanya de control de la processionrària

Tota l´actulitat de l´Alcoià amb Pàgina 66, 03/01/18

Finalitzen les obres del solar del Forn Morú

Els polígons industrials de la ciutat veuen millorats els seus accessos

El Nadal esportiu manté el volum de participació de darreres edicions

Aprovat el carril bici que unirà Cotes Baixes amb el Viaducte

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en