Es convoca un concurs de micro poemes per a escolars i adults sobre el poeta Joan Valls

09-01-2018

AMB PREMIS DE 150 I 300 EUROS PER A MAJORS I VALS DE 30 I 50 EUROS PER ALS ESCOLAR, A BANDA DE LOTS DE LLIBRES DE VALLS
L’Ajuntament d’Alcoi, la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i el diari Aramultimèdia, amb la finalitat de promocionar i difondre l’obra del poeta Joan Valls en el centenari del seu naixement, han convocat dos concursos: Un dirigit als escolars i un altre a adults.
Es tracta d’una iniciativa conjunta de totes aquestes entitats i els premis seran lots de llibres de l’autor i alcoià homenatjat i vals per material escolar (50 i 30 euros). En el cas dels adults, a banda dels textos, s’estableixen dos premis de 300 i 150 euros.
El termini de presentació acaba l’1 d’abril i els treballs s’hauran de remetre per correu electrònic al jurat, que decidirà –a banda dels premis- quins poemes es publiquen directament mitjançant el diari digital www.aramultimedia.com
El concurs té algunes particularitats especials, la més destacable, que els poemes no han de superar els 4 versos de llargària i, evidentment, deuen estar escrits en valencià i fer referència a la vida o l’obra del poeta Joan Valls.
El regidor de Cultura, Raül Llopis, destaca que «Durant 2017 hem realitzat un gran homenatge a un dels poetes més destacats de la nostra ciutat, tancant amb el ban reial inèdit que va declamar de forma excel•lent Juan Javier Gisbert, a més hem dut endavant molts actes amb un gran nombre d'associacions culturals d'Alcoi com: exposicions, actuacions musicals, obres teatrals, presentacions de llibres, li hem dedicat un calendari, Dia del Llibre, o un mural de grafiti al carrer Santa Rosa, i ara aquest concurs que ha de ser una bona forma perquè el llegat de Joan Valls continue vigent a la nostra ciutat i siga recordat, a més de fomentar la redacció de poesia».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Es presenta el llibre «Tiempo de sombras: la represión en Alcoi desde la Guerra Civil a los años 70»

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en