Es convoca un concurs de micro poemes per a escolars i adults sobre el poeta Joan Valls

09-01-2018   |  Visitas:121

AMB PREMIS DE 150 I 300 EUROS PER A MAJORS I VALS DE 30 I 50 EUROS PER ALS ESCOLAR, A BANDA DE LOTS DE LLIBRES DE VALLS
L’Ajuntament d’Alcoi, la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i el diari Aramultimèdia, amb la finalitat de promocionar i difondre l’obra del poeta Joan Valls en el centenari del seu naixement, han convocat dos concursos: Un dirigit als escolars i un altre a adults.
Es tracta d’una iniciativa conjunta de totes aquestes entitats i els premis seran lots de llibres de l’autor i alcoià homenatjat i vals per material escolar (50 i 30 euros). En el cas dels adults, a banda dels textos, s’estableixen dos premis de 300 i 150 euros.
El termini de presentació acaba l’1 d’abril i els treballs s’hauran de remetre per correu electrònic al jurat, que decidirà –a banda dels premis- quins poemes es publiquen directament mitjançant el diari digital www.aramultimedia.com
El concurs té algunes particularitats especials, la més destacable, que els poemes no han de superar els 4 versos de llargària i, evidentment, deuen estar escrits en valencià i fer referència a la vida o l’obra del poeta Joan Valls.
El regidor de Cultura, Raül Llopis, destaca que «Durant 2017 hem realitzat un gran homenatge a un dels poetes més destacats de la nostra ciutat, tancant amb el ban reial inèdit que va declamar de forma excel•lent Juan Javier Gisbert, a més hem dut endavant molts actes amb un gran nombre d'associacions culturals d'Alcoi com: exposicions, actuacions musicals, obres teatrals, presentacions de llibres, li hem dedicat un calendari, Dia del Llibre, o un mural de grafiti al carrer Santa Rosa, i ara aquest concurs que ha de ser una bona forma perquè el llegat de Joan Valls continue vigent a la nostra ciutat i siga recordat, a més de fomentar la redacció de poesia».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

PSOE ALCOI: Amb el carril bici, el PP torna a mostrar la seua falta d´interés per la ciutat

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en