Increment de l'11% en el nombre d'atencions de la Tourist Info en 2017

12-02-2018

L’OFICINA DE TURISME D’ALCOI REALITZÀ MÉS DE 31.700 ATENCIONS DURANT L’ANY PASSAT, UNES 3.000 MÉS QUE A 2016
Si fa pocs mesos es coneixia que la Tourist Info d’Alcoi era la tercera oficina de turisme que millor tracte telefònic dispensava a la Comunitat Valenciana, ara se sap que el volum d’atencions va incrementar l’any passat un 11,67% respecte a 2016; el que és el mateix, de 28.092 a 31.372. En termes generals, el perfil de la persona que fa ús dels serveis de la Tourist Info és aquella que ho fa de manera presencial (93,4%), procedent de l’estat espanyol (56,4%), i en abril (27%).
Per mesos, abril, amb les seues festes de Moros i Cristians, continua sent el mes amb major nombre d’atencions (8.473); setembre, gràcies al rotund èxit de la I Fira Modernista, es posiciona segon (3.605); i desembre tercer, amb la festivitat nadalenca (3.438).
No obstant això, des de la regidoria de Turisme es pretén evitar una marcada estacionalitat de les visites; per aquest motiu, fa pocs dies la regidora de l’àrea, Lorena Zamorano, presentava el nou cicle de rutes «Descobreix Alcoi», unes visites que pretenen, al llarg de tot l’any, fer valdre el patrimoni artístic, natural i històric de la ciutat.
Seguint amb la classificació de les atencions, per canal de contacte, les més nombroses foren les atencions presencials (29.305), seguides per les telefòniques (1.710), per correu electrònic (350) i correu ordinari (7).
Altra de les classificacions que es pot realitzar a partir de les dades és la que distingeix entre gent local i turistes, tant estatals com estrangers. En aquest sentit, són els estatals (17.704) aquells que més sol•liciten els serveis de l’oficina de turisme, seguits pels locals (10.541), i els estrangers (3.127).

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en