Informació sobre la processionària

22-02-2018   |  Visitas:72

Tal com vam avançar ahir, l'Ajuntament s'ha posat mans a l'obra per evitar que la processionària ocasione més molèsties als veïns de la ciutat.

Durant el dia d'avui s'han visitat els centres escolars des d'on s'ha rebut l’alarma; també el parc de Cervantes, la zona de la Vaguada, carrer Periódico Ciudad, l’IES Pare Vitòria o la zona dels sindicats a l'Alameda estan sent escenaris del protocol d’actuació. Demà es continuaran els treballs en tots aquells indrets on s'haja identificat presència de la plaga, mentre que la setmana vinent s’efectuarà el seguiment de totes les zones tractades per tal d’assegurar l’eficàcia del procediment.

Encara que el passat novembre ja es va realitzar la pertinent campanya de control, és habitual que durant la resta de l’any la plaga torne a tindre presència. L’èxit del protocol d’actuació resideix en la ràpida capacitat de resposta, la qual s’aconsegueix gràcies a les tasques de seguiment del departament de Medi ambient i a la inestimable col·laboració ciutadana.

Recordem que el producte biològic emprat per a erradicar la plaga presenta una baixa toxicitat per a persones, aus i mamífers, gràcies a la poca persistència en el medi. És per aquest motiu que no cal cap senyal identificatiu per a assenyalar els arbres tractats.

També cal advertir que no totes les bosses impliquen presència de cucs necessàriament; moltes d’elles es troben buides i acaben desapareixent eventualment.

L’empresa encarregada de l’actuació emetrà un exhaustiu informe dels treballs realitzats, informació que us remetrem pertinentment durant els pròxims dies.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en