Ja s'ha establer el calendaria per a constituir el Consell de Cultura

14-03-2018

L'APROVACIÓ DEFINITIVA DEL REGLAMENT DEL CONSELL VA SER PUBLICADA AL BOP DEL 6 DE MARÇ
El Consell de Cultura d'Alcoi que recentment ha aprovat el seu reglament ja ha programat les primeres reunions i està previst que es constituïsca la primera setmana de maig.
La sessió constitutiva del Consell ha de ser en els 60 dies següents a la publicació del Reglament que va ser el passat 6 de març, prèviament s'ha de seguir una sèrie de passos.
Del 20 al 23 de març hi haurà reunions amb els col•lectius, als qui s'informarà del de les comissions permanents. Hi haurà un total de cinc: d'Arts Plàstiques i Disseny, d'Arts Escèniques, d'Audiovisuals (que inclou la música), de Lletres i Literatura i de Patrimoni Material i Immaterial. Qualsevol persona de la ciutat podrà inscriure's en el cens específic d'alguna comissió, però no es podrà estar en més d'una. En aquestes reunions es repartiran les sol•licituds per a les comissions.
El 26 de març s'haurà d'enviar les sol•licituds per formar part de les comissions, hi haurà un termini de 20 dies naturals, per tant la setmana del 16 al 20 d'abril, hi haurà una reunió per a triar als representants de cada comissió permanent dins del consell, que serà d'entre 2 i 6 per cada una.
Finalment la primera setmana de maig està prevista la constitució del Consell de Cultura que, recordem, té com a objectiu ordenar, regular i prioritzar les metes de l'acció cultural de la ciutat d'Alcoi i la seua relació amb l'acció de la resta dels agents culturals, col•lectius i entitats de la cultura alcoiana i amb els destinataris del servei públic de cultura.
Així mateix, el Consell de Cultura pretén tenir la implicació de tota la corporació municipal, de tots els serveis i seccions de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi i amb la participació de les diferents administracions públiques, agents, creadors i empreses culturals de la ciutat i de tota la ciutadania, amb propostes que impliquen recórrer un camí compartit, «com ha de ser necessàriament».
El consell de Cultura, ja té logotip, ha estat dissenyat pel tècnic de Departament de Cultura, Gilberto Dobón, que també ha dissenyat el logotip de la regidoria de Cultura, que fins al moment no en tenia.
«Estem satisfets perquè el Consell de Cultura està en marxa i avança, creiem que serà una eina molt útil per al desenvolupament cultural de la nostra ciutat i ajudarà a tenir una transversalitat que fins ara no hem tingut en algunes ocasions», ha explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en