L´Observatori per a la protecció d´animals inicia la seua activitat

02-02-2018   |  Visitas:55


L’ÒRGAN NAIX AMB VOCACIÓ INCLUSIVA MITJANÇANT UNA REUNIÓ A L’AJUNTAMENT

El passat dimecres a la vesprada va tindre lloc el primer encontre de l’Observatori municipal per a la protecció dels animals; va ser al saló de plenaris de l’Ajuntament i durant la reunió es van definir les bases d’aquest òrgan consultiu. La regidora de Participació, María Baca, afirma que l’Observatori «té una vocació inclusiva; així ho demostra la diversitat d’agents que estaven presents a la reunió inicial». D’ací a dues setmanes es reeditarà aquest encontre amb l’objectiu d’avançar en les polítiques a l’àmbit de la protecció animal.

Entre els assistents que es van donar cita a la casa consistorial es trobaven representants dels partits polítics, de la policia local, de les associacions de veïns, tècnics municipals, professionals veterinaris, així com membres de la protectora d’animals i de la plataforma «Alcoi en defensa dels animals».
María Baca repassa el contingut de la reunió: «vam inaugurar el fòrum, explicant els objectius i els temes que es tractaran; també vam donar a conéixer que estem treballant en un reglament de funcionament. En els pròxims dies remetrem l’esborrany d’aquest document a les diferents entitats per tal que puguen realitzar les seues aportacions».
D’altra banda, també es va avançar el contingut d’alguna campanya informativa en la qual s’està treballant. «Volem fomentar el coneixement de les ordenances entre la ciutadania, per això hem planificat accions de conscienciació a través de les xarxes socials, un canal que avui dia té una gran incidència sobre la ciutadania», conclou l’edil.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en