L'1 de desembre s'inaugurarà la il·luminació de Nadal

06-11-2017   |  Visitas:118

Aquest any ja han començat a fer la instal·lació per poder dedicar-li el temps adequat a la col·locació de la il·luminació pròpia

A principis de setmana l’empresa adjudicatària va començar la instal·lació de les llums llogades per aquest Nadal. Cal destacar que aquest any comença tan prompte per tindre el temps suficient per col·locar l’enramada pròpia que aquest any s’estrenarà.

El regidor de Festes, Raül Llopis, explica que «la nova enramà està en procés de fabricació, estarà acabada la setmana del 20 de novembre, i es col·locarà la setmana següent, per fer la inauguració la nit de l’1 de desembre, quan serà ubicat en la façana de l’Ajuntament el cartell anunciador de la Cavalcada de Reis Mags».

«L’empresa ha començat més prompte que mai la col·locació per tindre-ho tot preparat per a la darrera setmana del mes poder posar l’enramada pròpia, que és nova i mai s’ha instal·lat, així evitarem qualsevol contratemps i li podrem dedicar el temps suficient», ha indicat, Llopis.
Aquest any, hi haurà 209 motius llogats, als que hi haurà que sumar els 29 de la nova enramada, que aniran 18 al carrer Sant Nicolau i 11 a Sant Llorenç. Per barris, el prec destaca que el Centre i Zona Alta tindran 67 motius, l’Eixample; 50, Santa Rosa; 34, Zona Nord; 43, Batoi; 9 i el Viaducte; 6. En total 238 motius.

Recordem que per primera vegada en la nostra història, Alcoi tindrà en 2017 una «enramà» nadalenca pròpia en Sant Nicolau i Sant Llorenç, amb la intenció d’anar ampliant a altres carrers de la cavalcada els pròxims anys. La inversió en aquesta enramada ha estat de 50.000 euros.

Recordem que aquest any el plec de condicions ha determinat que un dels punts a valorar era l’estètica i qualitat dels elements ornamentals definits pel disseny previst per a cada un dels carrers i la qualitat dels materials emprats en la construcció d'aquests. S’ha valorat especialment els motius que emulen el Nadal, les noves tecnologies i als dissenys que tendeixen en aquest àmbit, com ara les figures 3D, així com motius que siguen acords al disseny de l'enramada municipal.
Xarxes socials

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Naix l'Associació comarcal "Somriures"

Alcoi està present en la jornada de ciutats intermèdies 'La Ciudad de 2021'

La Fundació CAM treu a licitació les obres del CADA per valor de 600.000 euros

L'1 de desembre s'inaugurarà la il·luminació de Nadal

La Policía Nacional ha detenido en Alcoy a una persona por un delito de robo con fuerza en un domicilio en el que se encontraban sus moradores en el interior

Jornades arqueològiques en commemoració dels 100 anys del descobriment de la Serreta

COMPROMÍS ALCOI: Begonya Doménech: "Seguiré treballant en la línia iniciada basada en la defensa de les entitats socials alcoianes, la transparència i les persones"

Presentació del Calendari Solidari-2018,de l’escola pública d’Educació Especial TOMÀS LLACER d’Alcoi i Comarca.

"La Escalera" ens porta a conèixer al pintor Antoni Miró

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en