L'1 de desembre s'inaugurarà la il·luminació de Nadal

06-11-2017   |  Visitas:228

Aquest any ja han començat a fer la instal·lació per poder dedicar-li el temps adequat a la col·locació de la il·luminació pròpia

A principis de setmana l’empresa adjudicatària va començar la instal·lació de les llums llogades per aquest Nadal. Cal destacar que aquest any comença tan prompte per tindre el temps suficient per col·locar l’enramada pròpia que aquest any s’estrenarà.

El regidor de Festes, Raül Llopis, explica que «la nova enramà està en procés de fabricació, estarà acabada la setmana del 20 de novembre, i es col·locarà la setmana següent, per fer la inauguració la nit de l’1 de desembre, quan serà ubicat en la façana de l’Ajuntament el cartell anunciador de la Cavalcada de Reis Mags».

«L’empresa ha començat més prompte que mai la col·locació per tindre-ho tot preparat per a la darrera setmana del mes poder posar l’enramada pròpia, que és nova i mai s’ha instal·lat, així evitarem qualsevol contratemps i li podrem dedicar el temps suficient», ha indicat, Llopis.
Aquest any, hi haurà 209 motius llogats, als que hi haurà que sumar els 29 de la nova enramada, que aniran 18 al carrer Sant Nicolau i 11 a Sant Llorenç. Per barris, el prec destaca que el Centre i Zona Alta tindran 67 motius, l’Eixample; 50, Santa Rosa; 34, Zona Nord; 43, Batoi; 9 i el Viaducte; 6. En total 238 motius.

Recordem que per primera vegada en la nostra història, Alcoi tindrà en 2017 una «enramà» nadalenca pròpia en Sant Nicolau i Sant Llorenç, amb la intenció d’anar ampliant a altres carrers de la cavalcada els pròxims anys. La inversió en aquesta enramada ha estat de 50.000 euros.

Recordem que aquest any el plec de condicions ha determinat que un dels punts a valorar era l’estètica i qualitat dels elements ornamentals definits pel disseny previst per a cada un dels carrers i la qualitat dels materials emprats en la construcció d'aquests. S’ha valorat especialment els motius que emulen el Nadal, les noves tecnologies i als dissenys que tendeixen en aquest àmbit, com ara les figures 3D, així com motius que siguen acords al disseny de l'enramada municipal.
Xarxes socials

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

Los servicios de Emergencias de la Generalitat se acercan al ciudadano en Alcoy. Ximo Puig ha asistido a esta Jornada

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en