L'Ajuntament millora el Gimnàs del Poliesportiu

14-03-2018

HA CANVIAT TOT EL SÒL I REDISTRIBUÏT LES MÀQUINES
La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha dut endavant unes millores en el gimnàs del Poliesportiu i en el seu passadís d'accés que d'una banda reparen els danys produïts per la inundació i a més, millora les instal•lacions i les adapta per a un millor ús.
Recordem que en el passat mes de juny un xàfec va produir una inundació que va afectar el gimnàs en una superfície de 211,20 m² el sòl de la qual era a força de sòl laminat sintètic a imitació de fusta i que va quedar molt deteriorat, també va afectar el passadís davant de la sala del tatami en una superfície de 69,00 m² a base de tarima de dues lames de faig massís tipus Junkers.
En el gimnàs, les obres a realitzar han consistit en la substitució del paviment existent a base de sòl laminat sintètic a imitació de fusta per un paviment de goma en rotllos, amb una espessor de 6 mil•límetres, de color negre amb motes de color blanc. Aquest sòl esportiu de goma es compon d'un 80% de cautxú reciclat negre, al que li l'afig un 20% de cautxú EPDM que és el que li dóna l'aspecte clapejat. Aquest sòl de goma és resistent a l'impacte de les peses i altra maquinària i accessoris propis del gimnàs. A més de la resistència i durabilitat, resulta antilliscant i còmode en trepitjar. Per a poder executar el paviment, s'ha hagut de regularitzar la base amb un arrebossat autonivelant de resistència elevada a les càrregues i al tràfic. A més s'ha substituït el sòcol existent amb imitació a fusta per un sòcol blanc. S'ha aconseguit donar-li un nou aspecte a la sala del gimnàs, millorant les propietats de la seua superfície i fent-ho agradable en caminar.
En el passadís del Tatami i de l'Esquaix, a la vista de la qualitat del material existent i dels efectes de la inundació, s'ha decidit realitzar un tractament superficial de la fusta consistent en l'escalabornat de la superfície fins a aconseguir que estigués totalment pla, eliminant les imperfeccions generades per la humitat, així com la realització de treballs d'afinat i de massillat. Posteriorment se li ha sotmés a un tractament d'envernissat transpirable, capaç de ser permeable a la humitat que poguera acumular-se en la base de la tarima i deixar-la eixir cap a la seua superfície. Amb açò s'ha aconseguit actualitzar el tractament superficial de la fusta, així com donar-li un aspecte nou i net.
A més els tècnics de sala han canviat la distribució de les màquines i s'han reparat, amb el que s'ha aconseguit una remodelació d'aquesta sala per a adequar-la al seu ús.
L'actuació ha tingut un cost de 15.156,68 euros i ha sigut realitzada per Parquets Alcoi S.L.
"Des de la regidoria d'Esports treballem per a millorar les instal•lacions esportives municipals, fa poc inaugurem els nous vestuaris de camp de futbol Manolo Moreno i la pista d'atletisme, també hem instal•lat pissarres en els vestuaris perquè els entrenadors puguen fer millor la seua labor, i seguirem treballant pels nostres esportistes als quals hem de demanar que facen un bon ús de les instal•lacions, ja que sempre és millor, dedicar el pressupost a millores que a reparacions per mals usos", destaca l'edil d'Esports, Alberto Belda.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en