Marcos Jácome, nou Sergentet Moro

29-01-2018   |  Visitas:54

Ha guanyat el concurs que s’ha fet en la filà Gusmans.

El jove fester de la filà Domingo Miques, Marcos Jácome ha sigut elegit nou Sergentet Moro i dirigirà aquest bàndol en la Glòria Infantil del diumenge 8 d’abril.
Es dona la curiositat que Marcos és amic del Sant Jordiet 2018, Juanjo Valls, i els dos van a la mateixa classe del col•legi Salesians Juan XXIII.

Marcos ha sigut el millor valorat dels sis candidats que s’han presentat a ocupar el càrrec de Sergent Infantil que ha deixat Guillem Climent, dels Asturianos, després de complir el seu cicle. El concurs ha tingut lloc en la seu de la filà Gusmans davant de nombrós públic.

Els altres candidats han sigut el també fester dels Miqueros Nicolás Domínguez, els festers dels Judíos Néstor Santiago Montañés i José Ramón de Orte, qui també perteneix als Chano, Miguel Mirón dels Creuats i Juan Antonio Fernández dels Contrabandistes. El jurat no ho ha tingut gens fàcil donat el nivell de tots els aspirants.

Tots sis han desfilat als sons d’una obra obligada, que en aquesta ocasió ha sigut ‘Chordiet’ de Gregorio Casasempere Juan, i després en una segon ronda ho han fet en una obra elegida a l’atzar entre ‘Primavera’ d’Antonio Gisbert Espí, ‘Aitana’ de Tomás Olcina Ribes i ‘El K’Sar el Yedid’ de Camilo Pérez Monllor.Alcoi, Sergentet Moro Infatil, 27/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en