Plenari extraordinari per a la classificació del plec de la brossa

07-02-2018

Demà dijous, se celebrarà comissió extraordinària de Sostenibilitat i Medi Ambient a les 8.00 del matí i un plenari extraordinari a les 8.30 h per aprovar la classificació de les empreses que s’han presentat pel servei de neteja urbana i residus sòlids urbans. Aquest pas és necessari dins del procediment administratiu d’adjudicació del servei que s’ha desenvolupat als últims mesos.

En aquest cas, l’adjudicació del servei de neteja urbana i brossa té com a òrgan de contractació el plenari municipal, i no la Junta de Govern. Per tant, és el plenari, l’òrgan encarregat d’aprovar la classificació que presenta la Mesa de Contractació. Al plenari de demà, únicament es decideix, l’aprovació de la classificació definitiva que ha atorgat la Mesa de Contractació.

Una vegada aprovada la classificació, l’empresa té 10 dies des de la notificació, per a presentar tota la documentació requerida, pel que, de no haver cap imprevist, en el plenari ordinari de febrer, del dilluns 26, es podria portar l’aprovació definitiva de l’adjudicació del servei.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

AITEX crea la nueva Unidad técnica de Cosmética

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en