PSOE ALCOI: Els socialistes denuncien la "poca vergonya" d´alguns partits que van animar a les dones a fer Vaga i van anar a les manifestacions però cobrant íntegrament la nòmina

14-03-2018

L’ÚNIC PARTIT POLÍTIC DE L’AJUNTAMENT QUE HA SECUNDAT LA VAGA FEMINISTA ÉS EL PSOE

El Partit Socialista han volgut denunciar la «vaga d’aparença» que algunes polítiques i polítics que es diuen d’esquerres van fer el passat 8 de març a Alcoi. El partit explica que es pot entendre que el PP o Ciutadans no secunde la vaga ja que és coherent amb les seues postures en l’àmbit feminista però Guanyar i Compromís van «demanar» a les dones que s’uniren a la vaga però ells, oficialment, no l’han fet, ni l’han comunicat ni se’ls descomptaran dels diners que legalment s’han de minorar per aturar eixe dia.

Els sindicats han demanat les dades a l’Ajuntament d’Alcoi del seguiment de la vaga del 8 de març i en eixe informe on estan els que van fer vaga, només està el partit socialista, que va secundar la vaga de 2 hores en la seua totalitat, 8 homes i 7 dones incloent a tot el Govern i al grup municipal.

El socialistes expliquen que «no es pot demanar a les dones que vagen a la vaga, i ells, no fer-la, això és una vergonya i demostra la hipocresia d’alguns». Des del partit es recorda que fer vaga no és deixar únicament de complir amb les activitats, això és absentisme laboral o posar-se una samarreta per a la foto, és també demanar el descompte proporcional del sou, perquè la resta de ciutadans si que ho han fet complint amb la legalitat i la seua responsabilitat. Els representats polítics de Guanyar i Compromís no s’han rascat la butxaca però els demanen als treballadors que si que ho facen.

A més a més, amb la seua «falsa vaga» han minorat les dades de seguiment de la mateixa que podrien haver sigut més altes si Guanyar Alcoi i Compromís Alcoi hagueren fet vaga realment. Els socialistes destaquen també que Guanyar va demanar en un correu que se suspengueren les activitats administratives programades a les que no van acudir però, sorprenentment, no han dit qui i com han fet vaga per a no veure’s la retallada de diners a la nòmina.

L’Ajuntament va demanar a tots els treballadors que feien vaga, com és habitual en aquests casos, que ho comunicaren al departament que compatibilitza el seguiment de la mateixa. Les dades enviades als sindicats destaquen que en total més de 100 persones van secundar les aturades, 24 d’elles en l’opció de 24 hores i la resta en la de dues hores. I del total dels funcionaris municipals,19 d’ells van ser homes.

Els socialistes volen agrair a tots aquells que el 8 de març van aturar o van acudir a les manifestacions en defensa de la igualtat i expliquen que «sabem que hi ha moltes persones que no van poder fer vaga però van estar a les manifestacions, i activament a les xarxes reivindicant la igualtat però el que és de vergonya són les polítiques i polítics que ho tenen ben fàcil però, alhora de la veritat, ni segueixen la legalitat ni són capaços de reconèixer públicament que no han complit amb les seus obligacions pel que exigim que demanen disculpes a les alcoianes i als alcoians.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en