S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

23-02-2018   |  Visitas:108

’Ajuntament d’Alcoi ha adjudicat les obres per millorar el Parc Pintor Gisbert, conegut com «El Parterre» a ACA Asfaltos y Construcciones Aitana per un import de 53.856,71 euros, iva inclòs. A més, està previst dur endavant actuacions en diferents parcs i jardins de la ciutat pròximament com són el parc de Batoi, Cervantes o el riu Riquer, entre d’altres.
Aquest parc tenia un problema quan plovia ja que a l’arena ‘albero’ que estava a les zones per a vianants es feia fang i es produïen tolls. La sorra serà renovada, i rebrà un tractament de fixació que evitara danys en cas de pluja. Les obres començaran el dimecres 28.
A més, es farà un canvi que reduirà de forma considerable el consum hídric i facilitarà el manteniment del parc, ja que les actuals prades de gespa natural passaran a ser de gespa artificial.
«Aquest parc es una zona emblemàtica de la nostra ciutat. L’any passat vam recuperar la font i ara portarem endavant una sèrie de millores importants. Millores que també hi ha previstes a altres parcs i jardins, on adequarem zones de jocs infantils, prades i arbrats segons les indicacions dels tècnics municipals que anirem aprovant i desenvolupant de manera esglaonada», ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en