Segona edició del programa "Anima't"

09-03-2018

Arriba la segona edició de "Anima't", el programa de dinamització comunitària que pretén dotar d’activitats als barris i fer valdre la presència de les associacions de veïns com a espais de convivència i participació. Durant els pròxims tres mesos els alumnes de 1º del cicle d’animació sociocultural i turística de l’institut de Batoi s’encarregaran de tutoritzar una sèrie d’activitats als barris de la Zona Alta, Santa Rosa i els Clots, el Centre, i el Sargento. Les entitats col·laboradores en la iniciativa són el CIP d’FP Batoi, les associacions de veïns dels barris involucrats, i el departament de Participació de l’Ajuntament d’Alcoi.

La professora que s’encarrega de coordinar les activitats, Silvia Rico, destaca el caràcter intergeneracional de la programació així com el seu vessant dual, ja que «l’alumnat aprén mitjançant el contacte directe amb la societat, i a la vegada la ciutadania es beneficia dels serveis prestats per l’alumnat».

Per la seua part, la regidora de Participació, María Baca, ha volgut remarcar en roda de premsa «la passió i il·lusió evidenciada per l’alumnat, la inversió en capital humà que suposa Anima’t, i sobretot el caràcter voluntari i desinteressat de les associacions que participen en el programa».

Tota la programació relatada pels mateixos alumnes del cicle formatiu la trobareu al següent

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en