Una important productora russa de cinema visita Alcoi

28-09-2017   |  Visitas:239

Buscaven localitzacions per a pròxims projectes fílmics
 
El president de la companyia Mosfilm, un dels estudis cinematogràfics més importants de Rússia, va visitar Alcoi el passat 17 de setembre. Karen Shakhnazarov, que així es diu el president, va estar acompanyat d’altres productors de cine que buscaven localitzacions per a les seues pròximes pel·lícules. Des de l’Alcoy Film Office, s’organitzà una visita per alguns dels indrets més característics de la ciutat, entre ells l’escola d’equitació Peluca, ja que els productors estaven especialment interessats en un emplaçament d’aquestes característiques.
 
El programa ‘fan trip’ organitzat començà a les 14 h amb l’arribada del grup de productors a la ciutat. Després de dinar i haver sigut rebuts a la Tourist Info, van participar en un recorregut pel centre històric, prestant molta atenció als edificis modernsites, als edificis fabrils i als vestigis de l’època medieval. Posteriorment pujaren al paratge natural de la Font Roja i finalitzaren la seua estada visitant les instal·lacions de l’Escola d’Equitació Peluca.
 
Aquest grup de realitzadors es trobava a la província per tal d’assistir al III Festival de Cine Rus «Cine Volna» celebrat a la capital alacantina entre el 15 i el 23 de setembre. Els dirigents del certamen, en col·laboració amb el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, van organitzar un seguit de visites per diferents ciutats de la província, entre les quals es trobaven Alacant, Benidorm i El Campello.
 
La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recalca la importància d'iniciatives com l'Alcoy Film Office, ja que «permeten diversificar la nostra oferta turística». «Que la productora de cine més important de Rússia s'interesse per la ciutat posa en evidència que s'estan fent molt bé les coses en matèria turística» conclou la regidora.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç

EL AMOR BRUJO: ADDA Simfònica + Ginesa Ortega + David Romero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en