Una important productora russa de cinema visita Alcoi

28-09-2017   |  Visitas:53

Buscaven localitzacions per a pròxims projectes fílmics
 
El president de la companyia Mosfilm, un dels estudis cinematogràfics més importants de Rússia, va visitar Alcoi el passat 17 de setembre. Karen Shakhnazarov, que així es diu el president, va estar acompanyat d’altres productors de cine que buscaven localitzacions per a les seues pròximes pel·lícules. Des de l’Alcoy Film Office, s’organitzà una visita per alguns dels indrets més característics de la ciutat, entre ells l’escola d’equitació Peluca, ja que els productors estaven especialment interessats en un emplaçament d’aquestes característiques.
 
El programa ‘fan trip’ organitzat començà a les 14 h amb l’arribada del grup de productors a la ciutat. Després de dinar i haver sigut rebuts a la Tourist Info, van participar en un recorregut pel centre històric, prestant molta atenció als edificis modernsites, als edificis fabrils i als vestigis de l’època medieval. Posteriorment pujaren al paratge natural de la Font Roja i finalitzaren la seua estada visitant les instal·lacions de l’Escola d’Equitació Peluca.
 
Aquest grup de realitzadors es trobava a la província per tal d’assistir al III Festival de Cine Rus «Cine Volna» celebrat a la capital alacantina entre el 15 i el 23 de setembre. Els dirigents del certamen, en col·laboració amb el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, van organitzar un seguit de visites per diferents ciutats de la província, entre les quals es trobaven Alacant, Benidorm i El Campello.
 
La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recalca la importància d'iniciatives com l'Alcoy Film Office, ja que «permeten diversificar la nostra oferta turística». «Que la productora de cine més important de Rússia s'interesse per la ciutat posa en evidència que s'estan fent molt bé les coses en matèria turística» conclou la regidora.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Nota de Prensa Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior I Semana Modernista Alci

Màrius Ivorra: «Presentarem un prec per millorar senyalística de la via verda».

BIVIA dóna accés a la col·lecció de litografies del segle XIX, del taller de Pascual Abad

L'Ajuntament licita projectes per valor de més d'un milió d'euros per a millorar els polígons

Matí de festa a El Romeral amb ocasió del seu 25 aniversari

Capella de Ministrers ofrece en Alcoi un concierto benéfico para la ayuda a la investigación del Alzheimer

COALICIÓN COMPROMÍS: Ivorra: «Empresa Pública, el nou incompliment»

Ivorra: «Demanarem la revisió del transport especial per als estudiants»

La campanya de Pressupostos Participatius 2018 obri el termini per fer propostes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en