13.700€ en concepte de subvencions per a medi ambient

05-10-2017

Es destinaran a les millores del Racó Sant Bonaventura i a tasques de prevenció d'incendis

Dues subvencions sol·licitades per la regidoria de Medi Ambient s’han resolt en favor de l’administració local amb un total de 13.701,65 €. D’aquesta xifra, la Diputació d’Alacant aporta 3.701,65 € que es destinaran a la conservació de l’àrea recreativa del Racó Sant Bonaventura. D’altra banda, la Conselleria de Medi Ambient col·labora amb 10.000 € en concepte d’ajudes destinades a la realització de tasques de voluntariat per a la prevenció d’incendis forestals.

Pel que fa a l’ajuda atorgada per Diputació, aquesta subvencionarà el 29% del cost de les millores al Racó Sant Bonaventura, les quals tenen un pressupost de 12.729 €. El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, confia poder licitar el projecte en les pròximes setmanes per tal d’iniciar les obres com més aviat millor. L’organisme provincial ha concedit vora 60.000 € a repartir entre 14 municipis de la província; alguns d’ells propers a Alcoi, com Ibi o Muro d’Alcoi.

Quant a les ajudes convocades per la Conselleria, aquestes tenen un import total de 400.000 € i contemplen un seguit d’actuacions subvencionables. Entre elles s’inclouen campanyes de sensibilització, educació i conscienciació als visitants en espais naturals i forestals, mitjançant accions informatives sobre el compliment de la normativa vigent. També són subvencionables les tasques de vigilància dissuasiva i l’aplicació de programes d’educació ambiental amb especial incidència en el coneixement del medi forestal.
Xarxes socials
Facebook Twitter

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Nota de Prensa Asociación Provincial de Turismo Alicante Interior I Semana Modernista Alci

Màrius Ivorra: «Presentarem un prec per millorar senyalística de la via verda».

BIVIA dóna accés a la col·lecció de litografies del segle XIX, del taller de Pascual Abad

L'Ajuntament licita projectes per valor de més d'un milió d'euros per a millorar els polígons

Matí de festa a El Romeral amb ocasió del seu 25 aniversari

Capella de Ministrers ofrece en Alcoi un concierto benéfico para la ayuda a la investigación del Alzheimer

COALICIÓN COMPROMÍS: Ivorra: «Empresa Pública, el nou incompliment»

Ivorra: «Demanarem la revisió del transport especial per als estudiants»

La campanya de Pressupostos Participatius 2018 obri el termini per fer propostes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en