13.700€ en concepte de subvencions per a medi ambient

05-10-2017   |  Visitas:149

Es destinaran a les millores del Racó Sant Bonaventura i a tasques de prevenció d'incendis

Dues subvencions sol·licitades per la regidoria de Medi Ambient s’han resolt en favor de l’administració local amb un total de 13.701,65 €. D’aquesta xifra, la Diputació d’Alacant aporta 3.701,65 € que es destinaran a la conservació de l’àrea recreativa del Racó Sant Bonaventura. D’altra banda, la Conselleria de Medi Ambient col·labora amb 10.000 € en concepte d’ajudes destinades a la realització de tasques de voluntariat per a la prevenció d’incendis forestals.

Pel que fa a l’ajuda atorgada per Diputació, aquesta subvencionarà el 29% del cost de les millores al Racó Sant Bonaventura, les quals tenen un pressupost de 12.729 €. El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, confia poder licitar el projecte en les pròximes setmanes per tal d’iniciar les obres com més aviat millor. L’organisme provincial ha concedit vora 60.000 € a repartir entre 14 municipis de la província; alguns d’ells propers a Alcoi, com Ibi o Muro d’Alcoi.

Quant a les ajudes convocades per la Conselleria, aquestes tenen un import total de 400.000 € i contemplen un seguit d’actuacions subvencionables. Entre elles s’inclouen campanyes de sensibilització, educació i conscienciació als visitants en espais naturals i forestals, mitjançant accions informatives sobre el compliment de la normativa vigent. També són subvencionables les tasques de vigilància dissuasiva i l’aplicació de programes d’educació ambiental amb especial incidència en el coneixement del medi forestal.
Xarxes socials
Facebook Twitter

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en