Alcoi està present en la jornada de ciutats intermèdies 'La Ciudad de 2021'

26-10-2017   |  Visitas:301

Se celebra hui en Aranda del Duero i es tracten les estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integrat

La ciutat d’Alcoi, de la mà del seu alcalde, Toni Francés, està present en la jornada sobre ciutats intermèdies, que se celebra durant aquest matí en la ciutat d’Aranda del Duero. Amb el nom «La ciudad de 2021», aquesta jornada es constitueix com un fòrum de debat per a experts en matèria d’innovació i eficiència aplicada a les ciutats intermèdies, on Alcoi ha posat damunt la taula el projecte ‘Alcoi Demà’.

La intervenció de Toni Francés ha tingut lloc a partir de les 12.30 h en una taula redona on han debatut al voltant de les estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (DUSI). Recordem que Alcoi és una de les cinc ciutats de la Comunitat Valenciana que ha rebut finançament per a dur a terme el seu particular DUSI; concretament 10 milions d’euros procedents dels fons europeus FEDER que permetran posar en funcionament l’ambiciós projecte ‘Alcoi Demà’.

Aquest projecte pretén convertir Alcoi en una ciutat més sostenible, integrada i innovadora, amb una estratègia centrada en tres importants nodes I+D+I: investigació (universitat), desenvolupament (Al-Azraq) i innovació (Rodes). Tal com afirmava l’alcalde recentment: «el nostre objectiu era canviar Alcoi, independentment que s’aprovaren aquestes ajudes; la subvenció doncs ens permetrà implantar les mesures més ràpidament, amb el consegüent estalvi per a l’erari municipal».

A la jornada «La ciudad de 2021» també han participat representants del Govern d’Espanya, com el Subdirector General de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d’Economia i Competitivitat, Juan Manuel Garrido, o la vocal assessora dels Fons Comunitaris del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, Lola Ortiz. D’altra banda també estan presents el tinent d’alcalde de Salamanca, José Ruiz, i l’alcalde d’Ermua, Carlos Totorika, aquest últim co-president de la ‘Red Inmpulso’ de la qual Toni Francés és membre del comité rector.
Xarxes socials

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç

Concerts d'exaltació de Música Festera 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en