Alcoi està present en la jornada de ciutats intermèdies 'La Ciudad de 2021'

26-10-2017   |  Visitas:229

Se celebra hui en Aranda del Duero i es tracten les estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integrat

La ciutat d’Alcoi, de la mà del seu alcalde, Toni Francés, està present en la jornada sobre ciutats intermèdies, que se celebra durant aquest matí en la ciutat d’Aranda del Duero. Amb el nom «La ciudad de 2021», aquesta jornada es constitueix com un fòrum de debat per a experts en matèria d’innovació i eficiència aplicada a les ciutats intermèdies, on Alcoi ha posat damunt la taula el projecte ‘Alcoi Demà’.

La intervenció de Toni Francés ha tingut lloc a partir de les 12.30 h en una taula redona on han debatut al voltant de les estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (DUSI). Recordem que Alcoi és una de les cinc ciutats de la Comunitat Valenciana que ha rebut finançament per a dur a terme el seu particular DUSI; concretament 10 milions d’euros procedents dels fons europeus FEDER que permetran posar en funcionament l’ambiciós projecte ‘Alcoi Demà’.

Aquest projecte pretén convertir Alcoi en una ciutat més sostenible, integrada i innovadora, amb una estratègia centrada en tres importants nodes I+D+I: investigació (universitat), desenvolupament (Al-Azraq) i innovació (Rodes). Tal com afirmava l’alcalde recentment: «el nostre objectiu era canviar Alcoi, independentment que s’aprovaren aquestes ajudes; la subvenció doncs ens permetrà implantar les mesures més ràpidament, amb el consegüent estalvi per a l’erari municipal».

A la jornada «La ciudad de 2021» també han participat representants del Govern d’Espanya, com el Subdirector General de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d’Economia i Competitivitat, Juan Manuel Garrido, o la vocal assessora dels Fons Comunitaris del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, Lola Ortiz. D’altra banda també estan presents el tinent d’alcalde de Salamanca, José Ruiz, i l’alcalde d’Ermua, Carlos Totorika, aquest últim co-president de la ‘Red Inmpulso’ de la qual Toni Francés és membre del comité rector.
Xarxes socials

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Es presenta el llibre «Tiempo de sombras: la represión en Alcoi desde la Guerra Civil a los años 70»

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en