Alcoi licita per primera vegada la gestió de vehicles abandonats

15-02-2018   |  Visitas:106

L’EMPRESA ADJUDICATÀRIA ABONARÀ A L’AJUNTAMENT UNA XIFRA ECONÒMICA D’ACORD AL NOMBRE DE VEHICLES RETIRATS
Avui s’ha anunciat al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant (BOP) que l’Ajuntament d’Alcoi licita per primera vegada el servei de gestió de vehicles abandonats que, per la seua situació, ostenten la consideració de residus sòlids urbans. Es posa fi doncs a la degradació i les molèsties que ocasionaven aquests vehicles, els quals fins ara eren dipositats de manera indefinida al dipòsit municipal. L’empresa adjudicatària haurà de fer front durant els dos anys contractuals al pagament de cada vehicle retirat, per la qual cosa, a la subhasta pública es valoraran les ofertes més elevades i per extensió, més avantatjoses per a l’administració local.
El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, destaca que l’anterior model de gestió «ocasionava greus inconvenients, tant per les filtracions al sòl que generaven els mateixos vehicles, com pels problemes derivats de la falta d’espai». A partir d’ara, recalca el regidor, «l’empresa adjudicatària es farà càrrec regularment d’aquests vehicles, amb el benefici econòmic que suposarà per a l’erari públic i la tranquil•litat de saber que seran gestionats d’acord a la normativa vigent». Cal dir que la situació d’aquests vehicles era derivada pel seu estat d’abandonament o fruit d’una resolució judicial.
Quant al procediment d’adjudicació, a la resolució publicada al BOP, s’estableixen tres tipologies de vehicles: tipus A, turismes, furgonetes, furgons, camions de 3 ó 4 rodes fins a 3.500 quilos; tipus B, ciclomotors i motocicletes; i tipus C, vehicles amb un pes superior als 3.500 quilos. L’Ajuntament s’encarregarà d’adjudicar el contracte tenint en compte únicament l’oferta a l’alça en el preu inicial per a cada tipus de vehicle (120 € per als tipus A, 25 € per als tipus B, i 200 € per al tipus C).
Amb un màxim de 100 punts, s’atorgaran 70 a l’empresa que presente l’oferta més elevada per a la tipologia A, atribuint-se a la resta d’ofertes la puntuació que escaiga proporcionalment. El mateix ocorrerà per a la tipologia B, amb un màxim de 20 punts; i per a la C, amb un màxim de 10 punts.
Les empreses disposen de 15 dies a partir de la publicació de l’anunci per presentar les seues sol•licituds.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en