COMPROMÍS ALCOI: Begonya Domenech: «la falta manteniment al centre social de la zona alta, provoca queixes del veïnat».

09-01-2018

La regidora de Compromís Alcoi ha declarat «hem rebut queixes per part dels usuaris del centre social Zona Alta i de les instal·lacions esportives del complex que està ubicat en carrer La sardina, núm. 13 referides a la falta de conservació que pateix l'edifici i voltants. Sembla que no hi ha cap tipus de manteniment per part de l'Ajuntament d’Alcoi»
Segons la regidora: «en una simple ullada a l'edifici, podem trobar unes instal·lacions completament abandonades, amb evident falta de neteja de les pistes esportives, façanes amb part de l'aplacat de pedra desaparegut i amb perill de despreniments, amb la possibilitat de provocar un accident en una zona prou freqüentada.» i continua explicant: «A les pistes i patis de jocs, s'hi troben unes tanques utilitzades per a les obres, abandonades i en mal estat, que poden causar igualment un accident.»
Des de Compromís Alcoi, exigim més interés per part del govern del Sr. Francés, perquè aquestes instal·lacions emprades per gran quantitat d’usuaris no siguen un perill per als nostres ciutadans, ja que aquest és complex polivalent on trobem, instal·lacions esportives, consultoris mèdics, pàrquing... al que s'apleguen persones de diferents edats i inquietuds.
Demanem al govern que prenga més interés pel manteniment de la ciutat i que es pose mans a l’obra en arreglar tots aquests desperfectes, retirar les tanques, reparar les plaques de pedra de les façanes, i així evitar possibles accidents.Begonya Domènech
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

Es presenta el llibre «Tiempo de sombras: la represión en Alcoi desde la Guerra Civil a los años 70»

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en