El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

01-02-2018   |  Visitas:236

Amb dos actes a l’aire lliure i un més en el Saló de Plenaris.

El Dia Escolar de la Pau i la No Violència ha sigut celebrat amb molta intensitat pels col•legis d’Alcoi tan públics com concertats.

Tres han sigut els actes més importants d’aquesta celebració, dos d’ells a l’aire lliure i un més a cobert en l’Ajuntament.

Els dos a l’aire lliure s’han tingut lloc en dos parcs, un del centre, La Glorieta, i altre de la Zona Nord, en l’Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord. Allí s’han reunit milers d’alumnes dels diferents centres escolars de totes les edats per a fer actes commemoratius d’aquesta efemèride.

Balls, música, frases, muntatges en paper i fins i tot la famosa ‘onada mexicana’ han sigut alguns dels elements protagonistes d’aquesta celebració inicial a l’aire lliure.
Més tard, en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament s’han citat alumnes de 3 i 4º d’ESO per a participar en l’activitat ‘Una pregunta per la pau’, amb la participació del regidor d’Educació Alberto Belda i de Jesús Martíinez, de la xarxa d’Escoles de la Unesco.Alcoi, Dia de la Pau, zona nord, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Alcoi, Dia de la Pau, Glorieta, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (1ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (2ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en