El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

01-02-2018   |  Visitas:294

Amb dos actes a l’aire lliure i un més en el Saló de Plenaris.

El Dia Escolar de la Pau i la No Violència ha sigut celebrat amb molta intensitat pels col•legis d’Alcoi tan públics com concertats.

Tres han sigut els actes més importants d’aquesta celebració, dos d’ells a l’aire lliure i un més a cobert en l’Ajuntament.

Els dos a l’aire lliure s’han tingut lloc en dos parcs, un del centre, La Glorieta, i altre de la Zona Nord, en l’Amfiteatre Amando Blanquer de la Zona Nord. Allí s’han reunit milers d’alumnes dels diferents centres escolars de totes les edats per a fer actes commemoratius d’aquesta efemèride.

Balls, música, frases, muntatges en paper i fins i tot la famosa ‘onada mexicana’ han sigut alguns dels elements protagonistes d’aquesta celebració inicial a l’aire lliure.
Més tard, en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament s’han citat alumnes de 3 i 4º d’ESO per a participar en l’activitat ‘Una pregunta per la pau’, amb la participació del regidor d’Educació Alberto Belda i de Jesús Martíinez, de la xarxa d’Escoles de la Unesco.Alcoi, Dia de la Pau, zona nord, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Alcoi, Dia de la Pau, Glorieta, 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (1ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.Alcoi, Dia de la Pau, Ajuntament d'Alcoi (2ª Part), 30/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Concerts d'exaltació de Música Festera 2018

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç

Alcoi acollirà la primera jornada conta el racisme

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en